Üniversitede ne yapılır?

orionnuble

Centipat
Daha fazla  
Şimdi nasıl oluyor bu üniversite? Kapıdan girince ne oluyor, nereye gidiyoruz? Lisede sınıfa girip oturuyorsun tüm gün oradasın.

Ayrıca ders kayıtları 23 Eylül'deymiş. Üniversiteler 16'sında açılacak diye biliyordum, öyleyse bu aradaki bir haftada ne olacak?

Biraz asosyal biriyim ve şu an çıldıracağım, ne zaman ne yapmam gerektiğini bilmem gerek.

Yani, gerçek bir okul gibi bir yer değil. O yüzden lisede ne yaptıysan aynısını yap, ama hocalar ilgilenmiyor diye biliyorum. Bir şey yaparsan, sadece ders anlatıyorlar diye "biliyorum."

İlk sefer sınıfların yerini bulman zor olacak, ders gününden 1 gün önce gidip sınıfların yerini bul.

Giriş çıkış kontrolü sende.

İki dersin arasındaki boş saatin fazlaysa istersen kampüsü terk et, istersen kampüste kafelerde takıl.

Ders kayıtları kesinleştikten sonra, senin ders programında gözükmeye başlayınca derslere gidebilirsin. Bölümün Whatsapp grubu kurulur, oradan haberleşirsiniz.

Şimdi nasıl oluyor bu üniversite? Kapıdan girince ne oluyor, nereye gidiyoruz? Lisede sınıfa girip oturuyorsun tüm gün oradasın.

Ayrıca ders kayıtları 23 Eylül'değmiş. Üniversiteler 16'sında açılacak diye biliyordum, öyleyse bu aradaki bir haftada ne olacak?

Biraz asosyal biriyim ve şu an çıldıracağım, ne zaman ne yapmam gerektiğini bilmem gerek.

Önce okula gidiyorsun sonra kendi fakülteni buluyorsun ders programında yazan sınıfa göre sınıfını buluyorsun zaten gerisi su gibi akıp gidiyor bunlar gelir geçer asıl önemli tavsiyeleri vereyim.
-İlk 1-2 hafta konuştuğun kişilerle büyük ihtimal daha sonra aranız bozulacaktır çok samimi olma sırrını verme
-Yurtta ilk günden rahatsız olduğun şeyleri dile getir daha sonra önünü alamazsın yoksa
-Sınıfta ki 3-5'li kız grupların samimi bir şekilde arkadaş olarak yaklaş onlar okul hayatın boyunca birçok konuda yardımcı olacaktır.
-Muafiyet sınavlarına girmeyi sakın unutma.
Bu arada okulunun ismini yazıp akademik takvimine bak büyük ihtimal ders kayıtları 16 okul açılma tarih 23 Eylüldür diğer türlüsü mümkün değil.

Önce okula gidiyorsun sonra kendi fakülteni buluyorsun ders programında yazan sınıfa göre sınıfını buluyorsun zaten gerisi su gibi akıp gidiyor bunlar gelir geçer asıl önemli tavsiyeleri vereyim.
-İlk 1-2 hafta konuştuğun kişilerle büyük ihtimal daha sonra aranız bozulacaktır çok samimi olma sırrını verme
-Yurtta ilk günden rahatsız olduğun şeyleri dile getir daha sonra önünü alamazsın yoksa
-Sınıfta ki 3-5'li kız grupların samimi bir şekilde arkadaş olarak yaklaş onlar okul hayatın boyunca birçok konuda yardımcı olacaktır.
-Muafiyet sınavlarına girmeyi sakın unutma.
Bu arada okulunun ismini yazıp akademik takvimine bak büyük ihtimal ders kayıtları 16 okul açılma tarih 23 Eylüldür diğer türlüsü mümkün değil.
Teşekkür ederim. Şimdi baktım o 16 eski tarihmiş. Ders kayıtları 23, açılış 30 Eylül.

Diğer tavsiyelerin için de sağol.

Pek sosyal biri değilim dediğim gibi o yüzden çok kişiyle konuşmam büyük ihtimalle, sır falan asla vermem. Ayrıca aynı şehirde okula gittiğim için ailemle birlikte yaşayacağım o yüzden yurt da sıkıntı değil. Lisede kızlarla arkadaşlık kurmam daha kolay olmuştur hep belki yine öyle olur. Umarım dediğin gibi kolay olur çok stres yapıyorum.

Özel bir ilgi bekleme yeter. Hoca anlatıp gidecek. İstersen dinle istemezsen yıllarca sürün mantığındalar. Hedefin varsa 3,5 ortalamayı geçmelisin.

Özel bir ilgi bekleme yeter. Hoca anlatıp gidecek. İstersen dinle istemezsen yıllarca sürün mantığındalar. Hedefin varsa 3,5 ortalamayı geçmelisin.

Yok be hocam bizimkiler burnumuzdan getiriyorlar kafanı sıraya koymayı bırak ayakta bile gözlerini kapatsan çemkiriyorlar.

Teşekkür ederim. Şimdi baktım o 16 eski tarihmiş. Ders kayıtları 23, açılış 30 Eylül.

Diğer tavsiyelerin için de sağ ol.

Pek sosyal biri değilim dediğim gibi o yüzden çok kişiyle konuşmam büyük ihtimalle, sır falan asla vermem. Ayrıca aynı şehirde okula gittiğim için ailemle birlikte yaşayacağım o yüzden yurt da sıkıntı değil. Lisede kızlarla arkadaşlık kurmam daha kolay olmuştur hep belki yine öyle olur. Umarım dediğin gibi kolay olur çok stres yapıyorum.

Bende senin gibi biriyim ama üniversite de öyle olmuyor her türlü herkesle bir muhabbete giriyorsun asla yalnız kalmazsın Hele bir de ailenin arabası varsa herkes peşinde ama onlara pek yüz verme.

Bu kısmı sevdim hocam, not alıyorum.

Bize giderken kimse söylemedi acı bir şekilde kendimiz tecribe ettik.😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı