Üniversitede sevgili nasıl yapılır?

fanatik1tarsftar

Femtopat
Selam dostlar. Üniversitede sevgili işleri nasıl oluyor? Artık 2005'li çocuklar bile sevgili yapıp dolanıyorlar. Ben hala sapım. Nasıl üniversitede bir kız ile sevgili olabilirim?

Hocam peki bunun için nasıl hareket etmeliyim hizlica?

İlk hafta her kız kapılıyor falan saçmalıkları gerçek değil, acele etmene gerek yok önce kendi amaçlarına yürü istemesen de kızlar zaten seninle iletişim kuruyor orada istersen kahve içmeye davet edersin o kızdan hoşlanmadıysan onun iletişimini umursamazsın. Ayrıca çoğu kızın kendisine göre tercihleri oluyor bazıları yaşı büyük erkek seviyor bazıları uzun saçlı erkek seviyor vs. kısacası seni sevebilecek bir kızı bulmak için birçok kızla iletişim kurmak zorundasın. Kampüse her gittiğin gün 1 kızla flörtleş kızdan hoşlandıysan ve o da senden hoşlandığının işaretlerini verdiyse orada müsaitseniz bir kafeye oturur devam edersiniz müsait değilseniz numarasını istersin buluşmayı da sonrasına ayarlarsın.

İlk hafta her kız kapılıyor falan saçmalıkları gerçek değil, acele etmene gerek yok önce kendi amaçlarına yürü istemesen de kızlar zaten seninle iletişim kuruyor orada istersen kahve içmeye davet edersin o kızdan hoşlanmadıysan onun iletişimini umursamazsın. Ayrıca çoğu kızın kendisine göre tercihleri oluyor bazıları yaşı büyük erkek seviyor bazıları uzun saçlı erkek seviyor vs. kısacası seni sevebilecek bir kızı bulmak için birçok kızla iletişim kurmak zorundasın. Kampüse her gittiğin gün 1 kızla flörtleş kızdan hoşlandıysan ve o da senden hoşlandığının işaretlerini verdiyse orada müsaitseniz bir kafeye oturur devam edersiniz müsait değilseniz numarasını istersin buluşmayı da sonrasına ayarlarsın.
Anladım hocam. Hocam ama hazirliktayken birçok kiza yazdim ama hiçbiri gelmedi. Nerede hata yaptim acaba? Selam verip konusmaya baslayip sonra kahve vs. Içelim diye davette ettim ama gelen olmadi.

Anladım hocam. Hocam ama hazirliktayken birçok kiza yazdim ama hiçbiri gelmedi. Nerede hata yaptim acaba? Selam verip konusmaya baslayip sonra kahve vs. Içelim diye davette ettim ama gelen olmadi.
İşte hatayı burada yapıyorsun kızı direktmen kahveye çağırmak amaçlı konuşmayacaksın bu şekilde konuşursan zaten kız hiçbir çaba göstermemiş oluyor sen kolay lokma olmuş oluyorsun, sohbette kendi eğlencene bakacaksın ve kızı test edip hoşlanabileceğin birisi mi diye değerlendireceksin zaten sohbet akış halinde olmalı sürekli kızı tavlama amaçlı konuşursan o iş olmaz. Eğer sohbet akıştaysa kız da soru soruyorsa ilgili demektir gözlerinin içine bakıp gülümsüyorsa bu da artı puandır burada müsait değilsen numara ister ayrılırsın müsaitsen kafeye gidersiniz. Her ayrıntıyı yazamam sohbeti akış haline bırakman ve sürekli pratik yapman işin temelidir ondan sonrası zaten kendi taktiklerini geliştirmeye gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı