Üniversitede TIP bölümüne girebilmek için mezuna kalınmalı mı?

student19

Centipat
Daha fazla  
Selamlar herkese bu yıl 12. sınıfım ve 21 Haziran'da YKS'ye gireceğim fakat doğru düzgün çalışamadım. İstediğim yere giremeyeceğimi biliyorum. Mezuna kalmak istiyorum ailemde bu konuda arkamdalar, mezuna kalmamam için baskı vs yapmıyorlar ama birkaç ay sonrası nasıl olur bilemem. Eğer mezuna kalırsam isteğim tıp sizce tıp için mezuna kalınır mı?

Kalınır, çok yoğun bir bölüm ve ciddi anlamda zorlayıcı ama zaten zekası ve bilgisi yetmeyen de okuyamaz. Hem özel hem de devlette bir kişiyi insancıl şartlarda yaşatabilecek, iş bulma konusunda risksiz sayılabilecek belki de tek meslek budur. Diğer memurlar yoksulluk sınırının altında kalır sürekli.

Selamlar herkese bu yıl 12. sınıfım ve 21 Haziran'da YKS'ye gireceğim fakat doğru düzgün çalışamadım. İstediğim yere giremeyeceğimi biliyorum. Mezuna kalmak istiyorum ailemde bu konuda arkamdalar, mezuna kalmamam için baskı vs yapmıyorlar ama birkaç ay sonrası nasıl olur bilemem. Eğer mezuna kalırsam isteğim tıp sizce tıp için mezuna kalınır mı?
Mezuna kalmak aslında ne sanıldığı kadar kolay bir seçenek ne de zor bence kendimden bilmiyorum ama çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla eğer gerçekten çalışarak bir mezun senesi geçirirsen yıpranırsın ama emeğinin karşılığınıda yüksek ihtimalle alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı