Üniversiteleri unuttular mı?

parttimemutsuz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenc,
Arkadaşlar merhaba. Aile evinde kafayı yemek üzereyim. Aylardır doğru düzgün bir açıklama yapmıyorlar. Açılacak ya da açılmayacak demiyorlar. Uygulamalı bir bölüm okuyorum ve kafayı yemek üzereyim. Hem okul yüzünden, hem aile evinde kalmak çok zorluyor. Kafayı yiyeceğim ya, az kaldı. YÖK bizi unuttu mu ne yaptı? Neden hiçbir açıklama yapmıyor bu insanlar? Ya bari uygulamalı bölümleri açsalar. Olmuyor böyle. Bir sorun oluyor, hocaya ulaşmak zor, ulaşsan bile programla ilgili bir sorunda uzaktan çözemiyor. Bazen ufacık sorunları çözmek bile saatler alıyor sırf bu yüzden. Herkesin eğitim şartları bir değil. Birçok arkadaşım bilgisayarlı derslerden kaldı. Çünkü ödev yapabilecek bilgisayarları yok. Çok sinirliyim ve çok dolmaya başladım bu konuda. Ne olacak böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bir de mutasyonlu virüs başladı, iyice sıkıntı olacak. Eğer her gün dersin yoksa bir işe gir, evden uzaklaşmış olursun. Dersler için ne desek boş, sanki yüz yüze eğitimde çok bir şey öğretiyorlardı, uzaktan olunca uygulamalar iptal oldu, iyice yatış moduna girdi herkes. İyisi mi sen ailenle aranı iyi tut kardeşim, yokluğunda arayacağın günleri yaşıyorsun şu an.

Okulları açmak kimsenin yararına olmaz. Benim tavsiyemiz bahar döneminde de açılmayacakmış gibi düşünüp ona göre plan yapman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…