Baştan aşağı mükemmel olay. İşin sadece araba tarafını düşünürsek İstanbul gibi bir yerde trafiğe kalırsınız ama metroda geçirdiğiniz zamanla kıyaslanamaz, açarsınız şarkınızı, arabanız biraz iyiyse açın otonomu bir dikkatiniz telefonda bir dikkatiniz yolda olsun. Ben yağmurlu havalarda telefonu bırakıp trafiği, insanları ve yağmuru izliyorum açıkcası. Hem sarıyor hemde etrafı incelemek, dışarısı buz gibiyken sizin içeride sıcacık kalmanız o koşuşturmacayı izlemek falan beni bayağı bir sarıyor

. Genel olarak çıkışta kendinize bir rota belirlemezsiniz, park yeri olan her yer rotanıza girebilir, arkadaşlarınızı çıkışta atabilir, iki kafa dağıtmak için sahile sürebilirsiniz.
İşin araba kısmında ki günümüz popülerliğinde nirvanayı oynayan kısımına gelirsek ki bu kısım herkesin bildiği gibi arabanızın markası= paranız.
Araba TR şartlarına göre normal arabalarsa ve sizde eğer sessiz sakin evden kampüs kampüsten eve tarzı takılıyorsanız kızların çok işi olmuyor, araba güzelse siz sessiz sakinseniz sessiz sakin kızlar düşüyor, hem fırlama hem arabanız güzelse dağıtırsınız ortalığı bak bu kadar net konuşuyorum :d.
Ben açıkcası eğer motor sürmekten korkmasaydım motorla gidip gelmeyi tercih ederdim, evet doğru yağmura yakalanırsanız kötü olur, fakat bu seferde arabaların arasından sıvışıp gitmek faktörü var

. Motorada kız atarsınız bu arada hiç endişelenmeyin, 250cc ve üzeri çok daha iyi bağırıyor, kampüste 'motor mu? motor işi bende yha baya bilirim bne onları' takılıp sadece sesi üzerinden yorum yapan bi topluluk var mesela bizde

. 250cc bide egzoz takın iki vututu ya '(çığlık) ohaaa bak bu motor çok iyilerinden hehe' yapan çok var. Ama işte motorun riskide ayrı. He şunu diyim, araba alacak veya yaşı küçük olupta daha ehliyet alamayanlara fln: günün birinde arabanız olursa ve üni ye arabayla gelirseniz sakın he 'arabam var yha' havalarına girmeyin isterseniz altınızdaki üç tekerlekli engelli arabası olsun iki günde 'kodoman orrrrrtam çocuğu' tag ını kitliyorlar size, etrafımdakilerden biliyorum

. He bu arada, sakın he öyle çok 'param var' triplerine girerseniz kızlar puf olur etrafınızdan buda 'manitacı' kardeşlerime bir dipnot.