Ünlü ile karşılaştınız mı?

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Selamlar. Biliyorum, saçma bir konu ama merak ettim. Daha önce hiçbir ünlüyü canlı olarak dışarıda veya herhangi bir yerde gördünüz mü? Ben daha ilkokulda iken okula Yonca Evcimik gelmişti. Çok değişik bir anı olmuştu benim için. Sizlerin de böyle ünlülerle (YouTuber'ler da dahil) karşılaştığınız kişiler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Biliyorum, saçma bir konu ama merak ettim. Daha önce hiçbir ünlüyü canlı olarak dışarıda veya herhangi bir yerde gördünüz mü? Ben daha ilkokulda iken okula Yonca Evcimik gelmişti. Çok değişik bir anı olmuştu benim için. Sizlerin de böyle ünlülerle (YouTuber'ler da dahil) karşılaştığınız kişiler var mı?

İlkokulda Konyaspor'un iki oyuncusu gelmişti. Ha bir de mahallemizde ki camide 2-3 kez cuma namazına gelmişti yan yana namaz kılmıştık aynı futbolculardan biriyle. :D

Selamlar. Biliyorum, saçma bir konu ama merak ettim. Daha önce hiçbir ünlüyü canlı olarak dışarıda veya herhangi bir yerde gördünüz mü? Ben daha ilkokulda iken okula yonca evcimik gelmişti. Çok değişik bir anı olmuştu benim için. Sizlerin de böyle ünlülerle (YouTuber'ler da dahil) karşılaştığınız kişiler var mı?

Bir ara okula araba ile gelip Çaycı Hüseyin diye kandırmışlardı. :D

Demet Akalın, Ebru Yaşar, Sagopa, Kolera (soyisim benzerliği olabilir veya akrabam)
Ben Fero, Ezhel, Gülten Dedeoğlu.
Son oyuncudaki birisini ve yakın arkadaşım onunda kardeşi.
Mesela Orkun'u yolda gördüm.
Ciddiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı