Üreticiden MSI Afterburner uyarısı

Mercer Frey

Attopat
MSI Laptop kullanıyorum, üretici sıcaklıkları takip etmek için MSI Afterburner programını, kullanmamamı dizüstü bilgisayarlar için uygun olmadığını söyledi. Hatta kullanmaktan öte yüklememeyi önerdi. Sıcaklıkları anlık olarak uygulama üzerinden izleyebileceğim bir program önerir misiniz?

HH.png

Son düzenleme:
Kim diyor onu Abraham Lincoln mu? Kullanın gitsin bir şey olmaz.

Sadece sıcaklıkları takip etmek için kullanıyorum dedim.MSI'nin teknik destek ekibinden gelen bilgi, yani MSI'nin kendisi söyledi.🙂

Eki Görüntüle 1114903
Firmalar bu tür durumlarda en salak müşteriye göre hareket ederler. Şimdi salağın biri afterburner indirip frekans ayarlarıyla oynar sonra başına iş alır diye düşünüyorlar muhtemelen.

Afterburner kafasına göre fan ayarlarını değiştiriyor. OC yapmasan bile fanların nasıl çalışacağı meçhul. Bu da sıcaklıkları etkiliyor. Ben Radeon üzerinden fan profili yapıyorum. Afterburner'i açınca ortalık çarşamba pazarı gibi karışıyor. Mümkün oldukça açmamak gerek Afterburner'i.

Sadece sıcaklıkları takip etmek için kullanıyorum dedim.MSI'nin teknik destek ekibinden gelen bilgi, yani MSI'nin kendisi söyledi.🙂

Eki Görüntüle 1114903

Kısaca özetleyeyim,

Sizin laptop modelinizle uygun olmadığını ve programın başka ürünlerle uyumlu olduğunu söylemişler. Örnek olarak da masaüstü sistemlerini göstermişler.

Uyumluluk listesinde olmadığından kurmayın demişler sorumluluk kabul etmiyoruz demişler.

Sizin de bahsettiğiniz gibi... 🙌🏼

Ancak elime geçen eski yeni her sisteme kurdum en fazla değerleri göstermez. Sallayın ustam. Kurun geçin çalışmazsa silersiniz. ☝🏼🎭

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı