Üretim Hatalı SAPPHIRE HD 7870 kartım ve DataGate'e başvurum

Bu konuda ne deseniz haklisiniz kendi adima konusmam gerekirse benim aptalligim bu ama ne biliyim nisan da toplattilar falan haberlere inaniyosun ama buranin Turkiye oldugunu aldigim firmanin vatan oldugunu bir an unuttum dedigin gibi asusunki 60 70 lira fazlaydi iste basireti baglaniyor bazen insanin... Neyse olmadi bakkala saticam zararina gidip asusunu alcam cunku degistirceklerine pek ihtimal vermiyorum avrupaya yollasam 1 aydan once donmez zaten yaz okuluna 1 ay var o arada ne oynarsak bakkala 300 400 e satarim herhalde daha 3 aylik kart...

Ghz Edition, OC v.s. sürümlerinde sorun olduğu gibi düz kartlarda da olabiliyor. Hepsinde aynı GPU'yu kullanıyor. Eski sürücü yüklemenin mantığı nedir ben anlayamadım...

Bende aynı sorundan şikayetçi olduğumu yazmıştım. Bugün olay sonuca bağlandı. İnanılmaz ama bozuk kart sattıklarını kabul ettiler kartı geri bile vermediler çünkü şu an kart üretim merkezlerine yollanmış. Paramın iadesi için bir onarım kağıdı verdiler ve bende vatandan Asus HD 7870 aldım 77 tl farkı vererek. Gelelim Ömer'in ret edilip benimkinin niçin kabul edildiğine... İlk aklıma gelen sebep bizzat oraya gidip elimde şu linkin ''Important Information Regarding 7870 and "Black Screen" issues'' çıktısını alıp gözlerinin içine sokup kendi kartımın kutusundaki numaraları marker ile işaret koydurtmam. İkinci ihtimal ise benim kartı oyunda denediler ama bu imkansız gibi geliyor. Ömer'e tavsiyemde bu çıktı olayını bir kez denemesi ve benim kartı örne göstermesi orada baya tantana yaptım ama... Olumlu sonuçlanmasına rağmen yine de herkesten sapphire hd 7870 alırken seri numaralarına bakmalarını tavsiye ediyorum eksen bilgisayara vatan bilgisayara stoklarının çoğunda bu seri numaraları kartlar var kanıt isteyen dostlara link ''SAPPHIRE Radeon HD7870 OC 2 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 11199-19-20G - Ürün Kategorileri'' bu ilk bozuk seri ''SAPPHIRE Radeon HD7870 2 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 11199-16-20G - Ürün Kategorileri'' buda diğeri bu kartların bozuk olmaları dedikodu da değil en üstteki resmi linkte bunu doğruluyor... Bu arada Ömer'e bir tavsiyem daha var senin konunda gördüğüm için değiştirmiyceklerini düşündüm ve mail attım yurtdışı destek birimine ve aldığım cevap şu oldu eğer verecekleri adrese kartımı yollarsam bire bir değişim yapabileceklerini söylediler... Umarım bir faydam dokunur...

Important Information Regarding 7870 and "Black Screen" issues okuman yada linke basma alışkanlığın yok galiba? sadece 2 seri diğer linklerde de bu seri satışının devamını görürsün. Boşuna dememişler anlatabildiğin karşındakinin anladığı kadardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…