Üretimi nasıl başlatırız?

Borun değeri 450 milyon. İşine gelen kısmı doğru okuyorsun işine gelmeyeni yanlış okuyorsun. İyiymiş 🤣
1629234240208.png

Siz hem milyar hem milyon demişsiniz,sayıları öğrenmenizi acilen tavsiye ederim.

Daha demin bana milyon ve milyarı idrak edebiliyor musun diye sormuştu. Beni aşağılamaya çalıştı, ve bende şu an ona soruyorum @Shimada Sensei.
İdrak etmek farklı yanlış yazmak farklı. İdrak sorunun var, anlamış oldum. Ondan sonra 2 defa milyon olarak yazmışım o mesajda, önceki mesajlarda da kaynak dahil 441 milyon yazdığı duruyor. O "milyarın" yazım hatası olduğunu normal bir akla sahip insan anlardı. Çevir kazı yanmasın birader, belgeler ortada sonuçta. Benim ne yazdığım önemli değil.

Konuda siyaset konuşulmayacak denilmişti.

Evet dedim çünkü kavga yerine bilgi öğrenmek istedim.

Birileri kalkıp siyaset palavrasıyla "maden çıkaramıyoruz" derse bu iş başka yere kayar.

Normalde konuyu belki üretimsizlik bizden kaynaklanıyordur biz nasıl başlatabiliriz vesaire diye açmıştım.

Ama hazır gelmişken lozan ile ilgili maden şeyinin yalan olduğundan tam emin olmak istedim sorayım dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı