Ürünü iade etme hakkım yok mu?

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Merhabalar. Geçen gün bu üründen almıştım. PS4 kumandası. PS4 uygulamalarında çalıştırmak üzere aldım ama denemelerim sonucu PS4'te ki istediğim uygulamalarda çalışmadığını fark ettim. Ürünü eskisi gibi güzelce paketleyip iade yaptım. Kumanda üzerinde ki jelatini çıkarmıştım sadece. Onun haricinde cihazı aynen aldığım gibi geri teslim ettim. İade talebim reddedilmiş. Gerekçe olarak da böyle yazmışlar;

"Red sebebi: Ürün zarar görmüş. ürün tarafımızca test edildi ve çalışmaktadır. Ürün kutusu deforme olmuş, ürün kumanda üzerindeki jelatin sökülmüş, bu şekilde tekrar satışı mümkün değil."

Zaten iade talebi açar açmaz burada ki çalışan beni arayıp niye iade ediyorsunuz bir sıkıntı mı var, kargo git-gel 20 liraya patlıyor bize falan demişti. Benden üründen memnun kalmadığımı, istediğim yerlerde çalıştıramadığımı söylemiştim. İyi günler deyip kapamıştı.

Ne dersiniz tüketici heyetine başvurmak gerekir mi?

Ürün resmi ektedir.

Dosya Ekleri

• Screenshot (6).png
    Screenshot (6).png
    63,8 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün jelatini söküldüğü için reddedilmesi aşırı derecede saçma ve komik bir durum. Ben olsam sitelerine ve Şikayetvar sitesine yazar ve kendilerini arayıp THH'ye başvuracağımı söylerdim. Bu arada hangi site burası?

Ürünün jelatini söküldüğü için reddedilmesi aşırı derecede saçma ve komik bir durum. Ben olsam sitelerine ve Şikayetvar sitesine yazar ve kendilerini arayıp THH'ye başvuracağımı söylerdim. Bu arada hangi site burası?

Çoğu satıcı yapıyor bunu. Jelatini çıkarmadan nasıl deneyeceksek sanki.

n11 satıcısı. Zaten geçmiş yorumlarını okudum. Pek çok kişinin iadesini reddetmişler çeşitli sebepler sunarak. THH yolu gözüktü bize. Kanıt olarak eklemem gereken bir şey var mı arkadaşlar?

Ürünü birebir aynı şekilde göndermeniz gerekmekte, siz jiletini üzerinden söküp geri de yapıştırmadan göndermişsiniz. Şahsen bende firma sahibi olsam geri iade almam. Nedeni ise müşteri olsam ve o koruyucu jiletinin söküldüğünü fark etsem ikinci el cihaz gönderiyorsunuz diye şikayet ederim firmayı.

Burada bir çok konu gördüm, kullanılmış bileşenler üzerine. Benim için benzer nitelikle açıkçası.

Ürünü birebir aynı şekilde göndermeniz gerekmekte, siz jiletini üzerinden söküp geri de yapıştırmadan göndermişsiniz. Şahsen bende firma sahibi olsam iade almam. Nedeni ise müşteri olsam ve o koruyucu jiletinin söküldüğünü fark etsem ikinci el cihaz gönderiyorsunuz diye şikayet ederim firmayı.

Burada birçok konu gördüm, kullanılmış bileşenler üzerine. Benim için benzer nitelikle açıkçası.

Sanırım siz aldığınız hiçbir ürünün jelatinini sökmüyorsunuz. Bir liralık jelatin için iade almamak kadar komik bir durum olamaz. Arkadaş Thh'ye başvuracak zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı