Üst düzey hava soğutma mı sıvı soğutma mı?

Aynı fiyatlı sıvı soğutma mı hava soğutma mı?

• Sıvı soğutma

• Hava soğutma

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Dostum eğer bir sıvı soğutma tercih edeceksen 350TL'den de yüksek bütçen olmalıdır.
300TL param var, sıvı mı yoksa hava mı almalıyım dersen elbette hava soğutma almalısın derim.
300 liraya alacağın sıvı soğutma, 300 liraya alacağın hava soğutmadan öteye gidemez zaten.

@er36po abimizin önerdiği gibi iyi bir hava soğutma tercih etmelisin. Paranı H80i'ye yatırıp da "Yahu bu neden 65 dereceye çıkıyor" deme sonra :) "Ama bu sıvı soğutma, ismi güzel, kendisi de güzel olmalı" falan deme yani :)

Ben de h100i kullandım, memnun kalmadım. Bence kaç ghz planlıyorsun ona göre al soğutucunu. i5 4670k işlemci kullanıyorum, h100i ile 4.2 ghzde 60-65 arası gidip geliyordu. H100i'yi iade edip cooler master tpc 812 v2 aldım . Arada 250 TL fark var ve 4.2 ghzde cooler master maksimum 60 derece görüyor tam yükte. Bana kalırsa h100i overrated bir soğutucu. Kasanın hava sirkülasyonu iyi ise ve bulunduğun ortam da cok sıcak değilse hava soğutma daha mantıklı, paran da cebinde kalır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı