Üst Düzey İşlemci, Ram ve Anakart Tavsiyesi

Peki bir şey daha soracağım. Evga'nını anakartları nasıl sizce ? Şurada; EVGA Anakart Fiyatları ve Anakartlar - Vatan Bilgisayar

Evga Z97 FTW için dünyanın en iyi ekran kartlarından biri diyorlar ama Türkçe forumlarda fazla bilgi bulamadım. Pek bilinmiyor Türkiye'de. Asus Z97-A ile Evga Z97 FTW arasındayım. Evga'da entegre Wi-fi alıcısı, oc için araçlar vs geliyor. Ne yapsam karar veremedim. Fiyat farkıda var bayağı ASUS X99 parasına Z97 chipsetli kart satıyor Evga ama çok sağlam duruyor. Bilgi için; EVGA - Products - EVGA Z97 FTW - 142-HR-E977-KR

Birde GSKILL ve Corsair sizce hangisi marka olarak sorun çıkarmaz ? Corsair ramlere daha iyi diyorlar.

Uzun zamandır desktop kullanmıyorum.
Tavsiyem beklentilerinizin ne olduğunu belirleyip ona göre ürün saptaması yapmanız.
Ürün özelliklerine de kendi sitelerinden bakmanız daha sağlıklı veriler elde etmenizi sağlar.
RAM için de aynı şey geçerli, Technopat videolarında Corsair kullanılıyor diye hatırlıyorum ama bu o iyi diğeri kötü anlamına gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı