anilcaann10
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Asus ROG Maximus Z790 Hero DDR5
İşlemci: İntel i7 13700K
Ekran Kartı: Asus ROG 4080
Ram: Corsair 32 GB 6200 MHZ
SSD: Corsair MP600 Core XT - Corsair MP600 PRO
Kasa: Lian Li Dynamic XL Rog
Kasa Fanı: Lian Li SL İnfinity x10
Sıvı Soğutma: Lian Li Galahad v2
Klavye: Asus Rog Strix Flare II Animate
Mouse: Asus Rog Chakram
Monitör: Xiaomi 34' 144hz 3440*1440 / Monster Aryond Fast IPS 24' Full HD
estafirullah buyur hocamHocam konu dışı olacak ama sistemin fotoğrafını atar mısınız çok merak ettim açıkçası![]()
bunu görmemiştim hocam bakacağım, teşekkürler.Yer ve büyüklük ile bütçe sorun değilse şuna da bir bakabilirsin :
Samsung 57" Odyssey Neo G9
valla hocam görüntü kalitesi dediğiniz gibi çok iyi biliyorum ancak bu sorunları bende okudum o yüzden hep bi çekincem var. IPSle arasında fark var tabi oledin ama sorun yaşadıktan sonra insan soğuyor. o yüzden 4k ips veya 4k quantum mini led almak daha iyi gibiG8 kullanıcısıyım 6 aydır. Görüntü müthiş. O renkler ve o koyu tonu veremez ips ekran ayrica ultra wide ekran direk oyun sokuyor seni. Ve hissettirdiği 175 hz çok farklı çok akıcı ghosting direk hiç yok ufo testinde direk ufo dümdüz hareket ediyor. Ama gel gör ki monitör sorunlu. Ben baya ugrastim sorunu çözemedim. Amazon iade aldı yenisini yolladı. Onunla ilgili sadece hdr sorunu vardı en son oda düzeldi. Şuan sorunsuz kullanıyorum. Ama micro HDMİ 2.1 bulmak olsun kendi kullandığı mini dipslay kablosu olsun yaşama ihtimalin olan sorunlar olsun tam bir kumar. Ayrıca monitörün ayak tasarımı dahice. Eskiden 24 İnc monitör kullanıyordum buna geçinde yer açıldı resmen. Baya alanım oldu.
4080 4k testlerde fena değil performansı ama tabi 4090 değil, yada 4k 150fps+ çıkmaz imkansız biliyorum, 2k kaliteli monitör de kurtarır tabiki bakma benimki fantezi birazHocam bence 2K alın 4090 bile 4K da o kadar performanslı değil.