Üst seviye termal macun seçimi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar dostlar CPU ve GPU termal macununu değiştireceğim 2 bilgisayarında aklımda birkaç model var şu an iki PC'nin işlemcisindede Cooler Master HTK-002 kullanılıyor ancak pek de memnun değilim kafamda başlarda MX-4 vardı ancak 2-3 yılda bir yapıyorum daha iyisi olsun kafasına girdim birden aklımda 2-3 model var özellikle kullanan arkadaşların performans yorumlarını bekliyorum.

İki PC'de de uzun soluklu renderlar alınıyor bu yüzden yüksek ısılara uzun dayanımı olması önemli kendi denediğiniz memnun kaldığınız ürünler varsa önerebilirsiniz

İyi forumlar dilerim.

Kullanmadım ama ben olsam Noctua markalı macunu seçerdim. Çünkü soğutma konusunda uzman bir marka. Yine de bu konuda benden daha iyi anlayan kişilerin fikirlerini almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Düşünme al geç. Ben kullanıyorum, aşırı derece memnunum. Başka üründe kullanmam..

Bu 3'ünün arasından Kryonaut. Thermal Grizzly'de bu işte çok iyidir ve iletkenlik konusunda Kryonaut daha iyi. Kendim de kullanıyorum.

Madem para var ve herhangi bir sıkıntı oluşturan durum yoksa sıvı metal alın:

Madem para var ve herhangi bir sıkıntı oluşturan durum yoksa sıvı metal alın:
Sıvı metal macunlar delid işlemlerinde kullanılır. Normal soğutucu blok ile işlemci arasına sürülmesi büyük risk içerir iletkenliğinden dolayı.

Bu tarz öneriler vererek insanları zor durumda bırakmayın sizden ricam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı