Üst seviye termal macun seçimi

Sıvı metal macunlar delid işlemlerinde kullanılır. Normal soğutucu blok ile işlemci arasına sürülmesi büyük risk içerir iletkenliğinden dolayı.

Bu tarz öneriler vererek insanları zor durumda bırakmayın sizden ricam.
Zaten belirttim yukarıda ve sadece delid diye bir kural yok.

Guru3D Thermal Paste Roundup 2019 Ben kryonaut'u en iyi biliyordum ama değilmiş. Bu verilere göre Cooler Master Mastergel Maker.
Best TIM ? Burda ise F/P olarak Arctic MX-4'ü alıp arkamıza yaslanmamız gerektiğini söyleyenlerin sayısı bi' hayli fazla. Ve yine aynı yerde istenilen performansın elde edilebilmesi için uygulamanın çok önemli olduğunu, ( MX-4, NT-H1, Kryonaut) bunların uygulamasının kolay, ( (Cooler Master MM, Diamond IC, TG8, Gelid) bunların da zor ve beceri istediğini söylüyor. Artık kendinize göre bi' macun seçersiniz.

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    16,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Madem para var ve herhangi bir sıkıntı oluşturan durum yoksa sıvı metal alın:

Hocam para dert değil sonuçta 3-4 yıl kullanıyoruz hunharca ama sıvı metale maçam yemiyor açıkcası yoksa gittim geldim ama iletken olduğu için korktum daha önce de hiç tecrübe etmedim.

Noctua NT-H1 kesinlikle. Artics MX-4'ten daha iyi performans gösteriyor.

Çok cıvık olduğunu söylüyorlar ayrıca 6 ay sonra kıvamı ve performansı bozuluyormuş hocam siz tecrübe ettiniz mi?

Düşünme al geç. Ben kullanıyorum, aşırı derece memnunum. Başka üründe kullanmam.

Benim de aklıma düşüyoda çok fazla çakması var diyorlar ona güvenemiyorum bir de render başka oyun başka acaba dayanımı nasıl yoksa performansı benim de hoşuma gitmedi değil.
Bu 3'ünün arasından kryonaut. Thermal Grizzly'de bu işte çok iyidir ve iletkenlik konusunda kryonaut daha iyi. Kendim de kullanıyorum.

Benim de yorumlardan ve birkaç videodan sonra en yakın olduğum model diğer modelle farkını biliyor musunuz hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı