sertag
Decapat
Merhaba. Öncelikle mesajın uzunluğuna bakmadan buraya birkaç dakikanızı ayırıp en azından bana tavsiye vermenizi istiyorum. Bunu benim gibi milyonlarca kişi yaşıyor muhtemelen zaten ama içimi döküp birilerinden belki çare bulurum diye yazıyorum. Lise öğrencisiyim. 9.sınıfım ama 10.sınıf birinden çok acayip hoşlandım. Kız çok güzel. Benim sayemde arkadaşlarımda biliyor kızı ve onların da dikkatini çekmiş. Ama sadece dikkatlerini çekmiş. Ben okula başladığımdan beri kızı gördüğümde neşeleniyordum enerjikleşiyordum ve ona bakıyordum. Arkadaşlarımın gözüne bu kadar batmadı. Zaten onlar kızı benim "şu abla çok güzel değil mi ya" demem ile tanıdılar. O kadar güzel bir kız. Ama kalabalık bir ortamda onlar kızı fark edemezken ben ne kadar kalabalık olursa olsun hemen fark ederim. Yani kızdan hepsinden fazla hoşlanıyorum. Çok fazlaca hoşlanıyorum. İlk gördüğümde 12. sınıf sanmıştım. Sonradan 10.sınıf olduğunu öğrendim falan. Bu kızdan gittikçe daha fazla hoşlanmaya başladım. Artık içim içime sığmıyor göğsüm daralıyor. O kadar sıkıştım ki bu histen kusasım geliyor midem ağızıma geliyor. Durduk yere aklıma geliyor. Neredeyse tüm gün aklıma o geliyor. O aklıma geldikçe duygu karmaşası yaşıyorum bir ağlamaklı olup bir de mutluluktan gülesim geliyor. Onu çok aklımdan çıkarmaya uğraştım. Hiç böyle biri olacağım böyle şeyler yaşayacağım ve bir kızı bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi. Şimdiye kadar kızlarla bu kadar ilgilenmedim karı kızcı değildim ben. Her neyse. Bu kız çok güzel ve benden üst sınıfta olunca bu da benim ona ulaşmamı neredeyse imkansız kılıyor. Ben ona bakarken birkaç kez beni fark etti ve bir ortamda beni görünce bazen göz ucuyla bana bakıyor. Muhtemelen ben ona baktığım için benden rahatsız olduğu için bakıyor. O yüzden rahatsız olmasın diye onun bulunduğu ortamdan gitmeye başladım. Rahatsız da ettik kızı. Benim standartın üstü sayılacak bir tipim var. Öyle çok yakışıklı olduğum söylenemez. Hatta onun güzelliği yanında ben hiçim. Kimim ki. Şimdi sorum şu. Eğer ulaşma ihtimalim varsa ona nasıl ulaşacağım? Eğer ihtimalim yoksa nasıl onu unutup bu hislerden kurtulacağım? Çünkü bu hisler artık beni mahvetti ve birden hiç beklemediğim bir insan oldum.