Üst ve alt katta çekebilecek modem önerisi

Drongo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci
AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz (Turbo 3.9GHz) 4 Core 8 Threads 16MB Cache AM4
Anakart
Gigabyte B450M-S2H Socket AM4, DDR4 3200(O.C.), M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, m-ATX
RAM
2xAdata DDR4 8GB 3200MHz XPG GAMMIX D30
Ekran Kartı
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super
SSD
WD Green 240GB 545-465MB/s
HDD
WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5"
İnterneti abim ile ortak kullanıyoruz. Dün Netspeed'e geçiş yaptım koştur koştur gittim bir modem aldım, o da kronikmiş meğer. Üst katta mı Wi-Fi extender Pro sinyal güçlendirici var ama performansına tam güvenemiyorum. Bana hem uygun hem de mağazalarda kolayca bulabileceğim (araya bayram girdiği için internetten aldığım ürünün teslimatı çok geç olacak) bir ürün önerir misiniz? Ortalama 8-9 cihaz bağlanacak. Aklımdayken şunu da sorayım dün aldığım ürün ASUS AC750 DSL AC-51 idi. İade almazlarsa üst kat için çoğaltıcı olarak kullanabilir miyim?

Öğleye kadar öğrensem iyiydi

Son düzenleme:
Benzer bir sorunu bende yaşadım internet hizmeti aldığınız firmaya da bir sormak lazım onların önerdiği modem nedir

Benzer bir sorunu bende yaşadım internet hizmeti aldığınız firmaya da bir sormak lazım onların önerdiği modem nedir
İyi fikir ama anlaşmalı olduğu bir marka vardır da onu satmaya çalışır diye korkuyorum.

İyi fikir ama anlaşmalı olduğu bir marka vardır da onu satmaya çalışır diye korkuyorum.
Aradım ama bir öneride bulunmadılar.

Son düzenleme:
TP-Link deco S7 tavsiye ederim. Aynı sorunu yaşıyordum. Bizim her katta yerden ısıtma olmasına rağmen her yerde artık internet var.

TP-Link deco S7 tavsiye ederim. Aynı sorunu yaşıyordum. Bizim her katta yerden ısıtma olmasına rağmen her yerde artık internet var.
Hocam yalnız şöyle bir problem var, aldığım cihazın kronik sorunları varmış. Bu yüzden kısa bi süre sonra internet tamamen gidiyor. Bilgisayara kablo ile bağlantı sağlıyordum zaten ama bu modemde o bile kâr etmiyor.

Hocam yalnız şöyle bir problem var, aldığım cihazın kronik sorunları varmış. Bu yüzden kısa bir süre sonra internet tamamen gidiyor. Bilgisayara kablo ile bağlantı sağlıyordum zaten ama bu modemde o bile kâr etmiyor.

Bir zamanlar zyxell modemlerde vardı bu sorun. TP-Link'in modemlerine baktınız mı?

Şimdi TTNET'ten kalma Airties modemi kullanıyorum idareten(Konuyu bu modem kullanılamıyor zannederek açmıştım). ASUS'u iade edebilirsem önerebileceğiniz bir modem var mı? Üst kat için de Airties'i köprü olarak kullanmak istiyorum ama kablosuz olarak bunu başarabilir miyim bilmiyorum. Model air5650v3

Şimdi TTNET'ten kalma AirTies modemi kullanıyorum idareten(konuyu bu modem kullanılamıyor zannederek açmıştım). ASUS'u iade edebilirsem önerebileceğiniz bir modem var mı? Üst kat için de AirTies'i köprü olarak kullanmak istiyorum ama kablosuz olarak bunu başarabilir miyim bilmiyorum. Model AIR5650V3.

Şu anki AirTies çalışıyorsa hız konusunda size sorun yaşatmıyorsa. Deco S7'yi kablo ile bağlayıp modeme bağlayıp üste kata ikinci bir S7 kablosuz olarak koyabilirsiniz.

Ben Superbox dikey tip modeme kabloyla bağladım. Superbox'ın Wi-Fi özelliğini kapadım decoları kullanıyorum.

Bundan önce Tenda apler ile her kata aynı isimle kurmuştum ama bazen merdivenden 1 kişi bile geçse kesiliyordu.

Şu anki AirTies çalışıyorsa hız konusunda size sorun yaşatmıyorsa. Deco S7'yi kablo ile bağlayıp modeme bağlayıp üste kata ikinci bir S7 kablosuz olarak koyabilirsiniz.

Ben Superbox dikey tip modeme kabloyla bağladım. Superbox'ın Wi-Fi özelliğini kapadım decoları kullanıyorum.

Bundan önce Tenda apler ile her kata aynı isimle kurmuştum ama bazen merdivenden 1 kişi bile geçse kesiliyordu.
Elimdeki modemin 5G desteği yok. Bu yüzden biraz kararsızım. Üst kata kablo çekebileceğim bir kanal da yok ne yazık ki. Bir de belki komik bir soru olacak ama bilmediğimden soruyorum: Ben eski modeme köprü kurduktan sonra( destekliyor mu onu da bilmiyorum) yeni modeme direkt bağlanabiliyor muyum kendi evimdeki cihazlarla? Yani yavaşlama ya da kopma gibi problemler yaşar mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı