Kesinlikle ben de aynı durumdayım. Lakin ben arama telaşında değilim ya da efor sarf etmiyorum. :/16 yaşındayım. Şuan cinsel hayat aramıyorum gerçek sadık bir dost arıyorum.
Kesinlikle ben de aynı durumdayım. Lakin ben arama telaşında değilim ya da efor sarf etmiyorum. :/16 yaşındayım. Şuan cinsel hayat aramıyorum gerçek sadık bir dost arıyorum.
Eskiden peşinden 5 yıl boyunca sadece benim koştuğum bir arkadaşım vardı. Çok yıprattı beniKesinlikle ben de aynı durumdayım. Lakin ben arama telaşında değilim ya da efor sarf etmiyorum. :/
Düşün, o kadar yalnızım ki, birisi merak edip ya da başka sebepten mesaj atmıyor bana... Önceden hep ben mesaj atardım, geri dönüş almazdım. Şimdi öyle yapmıyorum. İmajım lekelenmesin diye...Eskiden peşinden 5 yıl boyunca sadece benim koştuğum bir arkadaşım vardı. Çok yıprattı beni. Sürekli ben yazar bir şeyler yapalım derdim sürekli hayır derdi. Allahtan şu an aramız iyi de sık sık görüşürüz konuşuruz.
Biraz çaba istiyor dost bulmak bence. Herkes sen ben gibi bir dostu ihtiyaç saymıyor.Düşün, o kadar yalnızım ki, birisi merak edip ya da başka sebepten mesaj atmıyor bana... Önceden hep ben mesaj atardım, geri dönüş almazdım. Şimdi öyle yapmıyorum. İmajım lekelenmesin diye...
Hangi oyunları seversin?Biraz çaba istiyor dost bulmak bence. Herkes sen ben gibi bir dostu ihtiyaç saymıyor.
Bu siteyi nasıl keşfettin?Hangi oyunları seversin?
Elinde olsa öldüreceğin kişi ?Bu siteyi nasıl keşfettin?
1 Dilek hakkın olsa sınırsız dilek hakkı diler miydin?Elinde olsa öldüreceğin kişi ?
Recep Tayyip Erdoğan.Elinde olsa öldüreceğin kişi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.