Üstteki kişiye soru sor

Kesinlikle ben de aynı durumdayım. Lakin ben arama telaşında değilim ya da efor sarf etmiyorum. :/
Eskiden peşinden 5 yıl boyunca sadece benim koştuğum bir arkadaşım vardı. Çok yıprattı beni :D. Sürekli ben yazar bir şeyler yapalım derdim sürekli hayır derdi. Allahtan şu an aramız iyi de sık sık görüşürüz konuşuruz.

Eskiden peşinden 5 yıl boyunca sadece benim koştuğum bir arkadaşım vardı. Çok yıprattı beni :D. Sürekli ben yazar bir şeyler yapalım derdim sürekli hayır derdi. Allahtan şu an aramız iyi de sık sık görüşürüz konuşuruz.
Düşün, o kadar yalnızım ki, birisi merak edip ya da başka sebepten mesaj atmıyor bana... Önceden hep ben mesaj atardım, geri dönüş almazdım. Şimdi öyle yapmıyorum. İmajım lekelenmesin diye...

Düşün, o kadar yalnızım ki, birisi merak edip ya da başka sebepten mesaj atmıyor bana... Önceden hep ben mesaj atardım, geri dönüş almazdım. Şimdi öyle yapmıyorum. İmajım lekelenmesin diye...
Biraz çaba istiyor dost bulmak bence. Herkes sen ben gibi bir dostu ihtiyaç saymıyor.

Yolda yürürken telefona bakıp önüne bakmayan bir de üstüne "cak cak" sakız çiğneyip gezen, insanlıktan nasibini almamış, 3 IQ seviyesine sahip amip olan canlı. Gıcık kaptım ona. Elimde olsa Cio baba gibi çeker vururdum.

Neden sınava çalışmak yerine burada boş boş konulara bakıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı