Üvey annem beni istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki annenizi arayıp durumu anlatabilirsiniz.

Yetimhaneye gitmek en son iş olmalı. Orada hayat 1000 kat daha zor. Hele orada yaşayan serseri zorbalar hiç çekilmez hale getirtiyor. O kadına inat evde durmalısın.

Zor bir durum, kuzenimde bu durumu yaşıyor. Neneme dediği kadarıyla, Babasıyla arası bozulmasın diye kuzenim sesini çıkartmıyor. İşe başlayınca kuzenim, kahvaltı hazırlıyor artık her sabah. Geçen hafta korana oldu, laf ediyor, niye virüsü kaptın diye, paracıklar yüzünden

Babanızla konuşup yetimhaneye gidin bence. Yada annenizi arayabilirsiniz belki bir şeyler değişir

Yalnız bence psikolojik bir destek almanız lazım yazdıklarınız normal değil.

Yerinde olsam okulu bırakır bir işe girerim evi otel gibi kullanır kendi paramı yerim. amcanızın falan yanında çalışabilirseniz çok daha iyi olur belki babanızın yapamadığı babalığı amcanızda bulursunuz. o kadar şanslı değilseniz de. üvey annenizden korkmayın ona ihtiyacınız olmasın.
Bu psikolojiyle okuyamazsın zaten.

Yalnız bence psikolojik bir destek almanız lazım yazdıklarınız normal değil.
Aslında böyle biri değilim sinirlenince aklıma gelen tüm ölüm yollarını saydım.(Balıkalrdan korkuyorum,böceklerden,kandan,bi kere telegram grubuna girdim kusuyodum.Psikopatlık bana göre değil.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…