Üvey annem beni istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversite kazanana kadar durumu idare et. Sonra iyi bir bölüm kazan ve kendi yolunu çiz.
Babalar okuyan çocukları severler. Sana destek olacaktır.
Üvey annenle boşuna uğraşma.
Zaman kaybı.
İsteklerini minimize et.
Bazı insanlar erken büyümek zorunda maalesef.
Sen onlardan birisin.
Daha olgun bir insan olmak zorundasın.

Okurken gıcık oluyorum arkdaş o ne yapıyorsa sen bin katını yap o bir şey istediğinde babamdan sen karşı çık onun yaptığının 2 katı karşılık ver, bir şey yapmaya çalışırsa polise git, istersen sende karşılık ver.
Sende bende seninle aynı evde kalmak istemiyorum, git babamın evinden de.

Kaç yaşındasınız? Öz annene konuyu bir aç derim belki bir şey yapabilir.

Sen kendini sessiz gösterirsen daha çok üstüne gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence babanızla ciddi bir görüşme yapmanız lazım. Hayırdır yahu? Sen birini seveceksin, sevdiğin kişinin çocuklarını sevip sayacaksın, saygı gösterip seveceksin, o senin çocuğunu görmezden gelecek, üstüne kötü davranacak. Oldu, o zaman mutfağı da balkona katalım. Çok samimi konuşacağım, olay yerinde olsam kadına ağzımı bile açmam.

Biraz gözünü aç yahu, senin kanından canından birine karşı nasıl davranıyor kadın, senin evladından değerli mi yani, bu mudur? Çekin kenara, konuşun "beni bu kadar mı sevmiyorsun?" diye. Biraz aklı başında bir insan ise oturur kadınla konuşur bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üvey annenin sana davrandığı gibi sende baban yokken ona aynı şekilde karşılık ver. Ters piskoloji uygula bir noktada. Bu dediğim kötü bir davranış olarak görülebilir ancak insan nasıl muamele ediyorsa aynı şekilde muameleye maruz kalmal ki kendini toparlama şansı olsun. Hatta bunu yapmadan önce ses kaydına al onun sana davranışlarını.

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler bu kadar ilgi göstermenizi beklemiyordum. <3
Yaşım 15 bu nisan ayında girdim.
Kadın'a asla şiddet gösteremem her ne kadar sinir ve üzüntü buna itse de bunu yapamam.
Üvey annem gibi bir insana benzemek istemem en nihayetinde.
Annem'e gitmeme nedenim annemle babamın ayrılma nedeni annemin babamı aldatması.
O yüzden bizi satan kadına gitmem hiçbir şekilde.
Yetimhaneye gitmek aklıma geldi ama bu beni daha çok üzecek.
Kendi evimden bir kadın uğruna ayrılmak çok mantıklı gelmiyor.
Evet biraz daha devam ederse bir gün oturup konuşacağım babamla.

Merhaba;
Ben 11 yaşında iken annemle babam ayrıldı.
Benim velayetim de babamdaydı.
İyi kötü geçiniyorduk ama bundan yaklaşık 1 sene önce bir kadınla tanıştı babam ve onunla bu sene nisan ayında evlendi. Onun 2 tane çocuğu var benimle beraber yaklaşık 3 kişiyiz çocuk olarak. Babam kadının çocuklarına değer verirken, üvey annem bana hiç değer vermiyor.
Yemek bile yapmıyor sabahları kendi yemeğimi kendim yapıyorum 1 aydır. Yeni bir eve çıkacağız ve çıkacağımız ev 3+1 bu durumdan üvey annem rahatsız, çünkü 2 kişi tek odada kalmak zorunda maddi sıkıntılardan dolayı. Bu ev konusu çıktığından beri (1 aydır) benimle sürekli babamın yanında kavga ediyor, laf ediyor vesaire vesaire.
Babamda evin düzeni bozulmasın diye laf etmiyor ama artık bugün iş çığrından çıktı gibi bir şey.
Bugün sabah kahvaltı için bir yere gittik. Orada bir tane mouse gösterdim babama babam da taşınalım alırız dedi.
Üvey annem hemen atladı olaya nasıl alırsın çocuğa fareyi yok mu falan falan bir sürü laf etti. Sonrasında ise bana dediği şu 'Kemal ben seninle artık bir yere çıkmak aynı yerde bulunmak istemiyorum' dedi. Babam ses etmedi ama gerçekten çok üzülmeye başladım. Gidecek bir yerim de yok. Yani annem var ama pek iyi değil aramız.
Kadının da istediği bu sanırım beni annemin yanına göndermek.
Ne yapmam gerekiyor bu konuda?

Bunları annene anlatman lazım. Zaten ana yüreği bunları anlattın mı aranız ne kadar bozuk olursa olsun düzelir. Annende gereği olan şeyleri yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı