Üvey annem beni istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayat Senin hayatın, karar senin kararın, başkasının aklı ile hareket edersen ve hata yaparsan pişman olursun, lakin kendi kararın ile devam edersen ayakta durusun, şayet ipleri eline bir tek sen alabilirsin.

Sadece anne değil baba da. Düşün oğluna yemek yapmıyor ama sen bir şey demiyorsun, rezillik.

Sorunların kaynağı baban. Kendine yakın gördüğün bir akrabandan yardım iste.

Ben insan psikolojisinden iyi anlarım. Babanızla iletişim kurabilirsem bir şeylere vesile olabileceğimi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açığını bulup şantaj yapmaya çalışın. Çocuklarını kadına karşı da kışkırtabilirsiniz ama sizin sorununuz babanızla o yüzden her eve olduğunda yanına şöyle oturun

ve elinizden geldiğince kadını kötüleyin ama yavaş yavaş birden yaparsanız dikkat çekersiniz ya da direkt olarak ikisini karşınıza alıp haklarınız üzerine konuşun. Babanız çok pısırık kalıyorsa erkeklik ve kılıbıklık üzerine oynayın işe yarayabilir.
Hiçbiri işe yaramazsa intihar ediyormuş gibi yapın ambulans falan çağırsınlar. Belki o zaman daha az kötü davranır.

Bu durumda babanızın laf edememesi en kötü şey. Babanızın ağırlığını ortaya koyup öz oğlunu yani sizi koruması lazım. Neden korumuyor? Kadın babanızın bir şeyler dememesinden destek alarak size bunları söylüyor. İleride size karşı daha katı olmaya çalışacak. Kendinizi ezdirmeyin. Babanızla konuşun.

Eğer başarabilirim diyorsan 3 günlüğüne evden ayrıl. Eğer seni aramazlarsa anla ki baban taraf değiştirmiş. Anneni savunuyor ya da bir arkadaşımızın dediği gibi, ses kaydı falan al, git bir büyüğünden yardım iste. Bu kişi annen olsun, dava açarsın, tamam, belki dava bu sonuçta üvey annen diye kimse takmaz ama karşındaki kim olursa olsun gözüne bakarak bizi rahat bırak gibi hakaretlerde bulunamaz. Davanı aç, kanıtlar al, sonra onu duş alırken yakala. Oraya kitle, anahtarı da çöpe at. İyi ders olsun ona. Ben bunu yapardım. Mesela o üvey annen ile babanın arasını boz, git aile cüzdanını falan yırt. O kadının ne eşyası varsa boz.

Entrikalarla uğraşmasına gerek yok birisinin babasıyla konuşması lazım kendisi yapamaz. Babasıyla iletişim kurabilmeyi çok isterim.

Babası ile konuşsa gidecek kadına diyecek adam ol diye. Kadın buna daha da çok kinlenecek. Sonra bırak konuşmayı, anca birinin kötü haberi alınır.

@Suphelia Bir de senin hiç abin, amcan ya da ablan falan yok mu? Varsa söyle, belki yardım ederler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…