Üyeler İçin 'Technopat' Bölümü Önerisi

Plyra

Megapat
Katılım
22 Temmuz 2015
Mesajlar
5.079
Makaleler
5
Çözümler
81
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522567446
Bazen konu dışında sadece Technopat'ı ve Technopat Sosyal'i ilgilendiren konuların açıldığını görüyorum. Bunlar genelde yönetimle iletişime geçmek için açılıyor. Bu tarz konuların kendi bölümü olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Çok somut 2 konuyla bahsettiğim şeyi örneklendirmek istiyorum:
  1. Technopat Çekimlerde Hangi Kamera ve Lensi Kullanıyor?
  2. Technopat'ın Kullandığı 4K Kamera
İlk konu tamamen Technopat yönetimini ilgilendiriyor ancak özel bir soru değil ve birçok üyenin de aklına gelebilecek bir soru, bu yüzden üyelerden birisi bu konuyu 'Konu Dışı' bölümüne açıyor. Şimdilik doğru tercih bu. Ama daha sonra Recep Baltaş bu sorunun cevabını en doğru şekilde verebilmek için yeni bir konu açıyor ve konuyu 'Technopat' bölümüne açıyor. Çünkü konu dışı bölümünde biraz eğreti duran bu konu, Technopat bölümüne cuk oturuyor. Eğer üye Technopat bölümüne konu açabilseydi daha doğru bir konumlandırma yapmış olacaktı.

Birkaç örnek daha var, bunlar da doğrudan Technopat'ı veya Sosyal'i etkileyen/etkileyecek olayları anlatıyor fakat bunlar da konu dışı bölümüne açılmış.
Örneklerin ötesine geçelim, buradaki durumu eleştiren bu konu bile konu dışına açıldı :)
Benzeri konular için -bir nevi üyelerin karargâhı olacak- yeni bir Technopat bölümünün açılmasını öneriyorum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı