Üyelerin tutumları

Oberstleutnant

Megapat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Arkadaşlar bu forumda çok garip insanlar var ben yoruldum artık soru soranlar yerine. Bir kişi bir şey istiyor başka cevaplar veriliyor. Okumadan cevap veriliyor. Daha sonra hakaret edermişçesine konuşanlar var. Örneğin ketçap mayonez olsun mu? Yok çöp yok şöyle yok böyle. İnsanların bütçesi belli, herkes sizler kadar zengin değil belki siz de değilsinizdir de işte klavyede öyle yazıyorsunuzdur. Bence moderatörlerin buna el atması lazım. Yoksa saçma bir tutuma karşı aynı seviyede cevap hakkı doğar ki bu da forumda kargaşaya sebep olur.

Ürün gerçekten atık sınıfına girebilecek kadar kötüyse çöp denebilir, bunda sorun göremiyorum. Ek olarak insanların mantıken beklentilerini düşük tutmaları gerek, bunu herkes bilmekte. Türkiye'de yaşıyoruz ve düşük bütçe ile dünyaları isteyen adama ''ketçap mayonez de olsun mu?'' denmesi gayet doğal bence.

Gereksiz mesaj atan çok kişi var. Özellikle de teknik konulara.

Ben gidip onların sorunları için açtığı konulara aynılarını yazsam sülalemde adam bırakmazlar. Ama başkalarına yaparken sorun olmuyor tabii.

Çöp bir ürüne çöp demek yanlış tutum değildir. Her çöp olan ürün ucuz ürünlerden olmuyor, pahalı ürünlerde de çöpler var. Ketçap mayonez biraz saçma bence de ama sebeplerini açıkladıktan sonra çöp demekte bir sorun yok bence. Tabii hiçbir bilgisi olmadan direkt olarak çöp diyenler hariç.

Ürün gerçek çöp ise, ben de çöp yazarım, burada bir problem yok.

150 TL bütçe ile mekanik klavye falan arıyor bazıları, komik.

Ayrıca, @Vavien.'in dediği gibi Teknik destek kısımlarında çok fazla gereksiz mesaj var artık, girmeye korkuyorum.

Göz ardı etmek en mantıklısı, şu sıralar çok fazla parazit var forum içerisinde.

Çöp kelimesi yerine göre gayet doğru bir itamdır. Ketçap, mayonez konusu ise bazı arkadaşlar mesela 4000TL dizüstü bilgisayar önerisi istiyor. Ama oyun da oynatsın, şunu da yapsın, bunu da yapsın deyince @Samotne Ciasteczka hocam ve bazen ben de diyorum ''ketçap, mayonez?''

Bende çok gördüm, GNU/Linux bölümünde sürekli Windows'u överek, aklınca Linux'u kötülemeye çalışanları. İnsan alışıyor, @Vavien. hocamızın dediği gibi ben Windows'a sövsem orada anama babama hareket yerim. Ayrıca ürün çöpse çöptür yani bunun olayı yok. Bizim milletimiz garip bir millet alışmak gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı