GeForce NOW Üyeliği alınır mı?

jeazer

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Tandır Boys Co-Founder
GeForce NOW beta sürümündeyken kullanıyordum o zamanlar kötü bir laptopa sahiptim ve her istediğim oyunu çok akıcı oynatıyordu. Sunucular Avrupa'da olmasına rağmen çok akıcıydı ve bazı buglar ile istediğimiz şeyi kurabiliyorduk örneğin FiveM.
Peki şu anda nasıl? Kullananlar, verilen paraya değiyor mu sizce? Artı ve eksileri neler?

Bende betaden beri kullanıyordum. TR sunucuları açıldıktan 2-3 ay sonra iptal edip pc aldım. TR sunucusu gerçekten çok kötü. Birkaç kere save kaybettim bunlar yüzünden. Birde 1060 falan veriyorlarmış. Genel olarak kötü son günlerdeki yorumlarıda. Alabiliyorsanız avrupa aboneliği alıp, vpn ile Avrupa sunucularına bağlanıp oynayın. Satamadıkları için her yere reklam veriyorlar ama reklama verecekleri parayı sunucuları geliştirmeye vermeyi bilmiyor aptallar.

Watch Dogs 2'de işlemci hatası alıyordum. Kullandığı işlemciler çok kötü. Ekran kartları ise 2019 2020 den kalma. Norveç aynı fiyat daha uygun ayrıca ekran kartları da kötü değil şaka gibi ama gerçek.

Watch Dogs 2'de işlemci hatası alıyordum. Kullandığı işlemciler çok kötü. Ekran kartları ise 2019 2020 den kalma. Norveç aynı fiyat daha uygun ayrıca ekran kartları da kötü değil şaka gibi ama gerçek.
Keşke 2019 2020 den kalma olsa hocam. GTX 1060 kullanıyorlar 😂

Hocam bence alma. GeForce Now sunucuları hala GTX 1060 ekran kartlarını barındırıyor. Ben GeForce Now'un ücretsiz versiyonunu kullanıyorum. Avrupa sunucusunda giriyorum ve bana bu yetiyor aslında. Sıra beklemiyorum, oturum süresi 1 saat. Sadece bazı istediğim oyunlar yok. Fiyatı da biraz pahalı geldi açıkçası. Geçenlerde bende alacaktım 200 TL idi aylık. Şimdi 340 TL çok olmuş. İsterseniz 1 aylık alıp deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı