Steam Üzerinden EA App almak mantıklı mı?

Tamamdır hocam FİFA 23 oynamak istiyorsanız XBOX üzerinden aylık 39 TL hala oradan abone olabilirsiniz.

Adam fifa 23 oynuyormuş neden FC 24 alsın? Üstüne steamde de var FC 24 oynicaksa steamden alabilir.
Yaptığım öneri RDR2 satın almak isteyen birisine The Division satın alabilirsiniz gibi bir öneri değil ki, tepkiniz çok mantıksız.
FIFA 23 oynayan herkes güncel kadrolar, daha iyi grafiklere erişmek için bir üst oyun olan FC 24'e geçmeyi düşünür.
Bundan dolayı 2 ay FIFA 23 oynamak için 300 lira vereceğine ömür boyu FC 24 sahip olma fırsatını önerdim.
Tepkiniz aşırı problemli ve yersiz.

1703408096235.png

Hocam bir tek attığım sitede PC için ucuz o kadar karar sizin ama.
Tamamdır hocam FİFA 23 oynamak istiyorsanız XBOX üzerinden aylık 39 TL hala oradan abone olabilirsiniz.

Yaptığım öneri RDR2 satın almak isteyen birisine The Division satın alabilirsiniz gibi bir öneri değil ki, tepkiniz çok mantıksız.
FIFA 23 oynayan herkes güncel kadrolar, daha iyi grafiklere erişmek için bir üst oyun olan FC 24'e geçmeyi düşünür.
Bundan dolayı 2 ay FIFA 23 oynamak için 300 lira vereceğine ömür boyu FC 24 sahip olma fırsatını önerdim.
Tepkiniz aşırı problemli ve yersiz.

Ben onu adam Steam'den istediği halde Epic demeniz üstüne dedim.

Eki Görüntüle 2063172

Bu steamle alakalı değil?

Hocam FC24'te oynarım derdim FIFA 23 değil illaki Steam'den istiyorum. Bende biliyorum Epic Games'te 321 tl olduğunu.
Hocam bende de epic games sevmeme huyu var steam kütüphanenizde göstermek için diyorsunuz ama 20 aralıktan sonra bu biraz elverişsiz kalıyor geçen gün istemeye istemeye epic gamesten last of us aldım dolar olmasaydı steamde steamden alırdım ama yapacak bir şey yok.

Hocam FC24'te oynarım derdim FIFA 23 değil illaki Steam'den istiyorum. Bende biliyorum Epic Games'te 321 tl olduğunu.
O zaman durum değişir lakin şu bilgiyi de vereyim Steam'den oynamak istemenizin sebebi hesabınızda gözükmesi falan ise EA üyeliğiniz bittiği anda FIFA 23, hesabınızdaki oyunlar kısmından silinecek sanki hiç oynamamış gibi gözükeceksiniz.
FIFA 21'de aynı durumu yaşadım.

Eki Görüntüle 2063172
Hocam oyunu Steam üzerinden oynamak için Steam Ea playi istiyorum yoksa 40 TL'ye alabilirim.

O zaman durum değişir lakin şu bilgiyi de vereyim Steam'den oynamak istemenizin sebebi hesabınızda gözükmesi falan ise EA üyeliğiniz bittiği anda FIFA 23, hesabınızdaki oyunlar kısmından silinecek sanki hiç oynamamış gibi gözükeceksiniz.
FIFA 21'de aynı durumu yaşadım.
Biliyorum hocam onu sormak istediğim şey haziran ayına kadar her ay 5$ verilir mi?

Hocam oyunu Steam üzerinden oynamak için Steam Ea playi istiyorum yoksa 40 TL'ye alabilirim.
Anladım hocam steam sevdanızı fakat dolara geçti yapacak bir şey yok ekonomik durumunuz zorlamıyorsa alabilirsiniz diyeceğim bir şey kalmadı .

Biliyorum hocam onu sormak istediğim şey haziran ayına kadar her ay 5$ verilir mi?
hocam toplasan 35 dolar falan yapıyor eski oyunu almak yerine steam üzerinden FC 24 alın bence illaki FİFA 23 demiyorsanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı