Ufak bir CS:GO editi

Diyen arkadaşlar sana "neden beğenmedin" demedin ki, ciddi bir edit olmadığını dile getirdi.
Her neyse, yorumlarınız için sağolun, arada böyle absürt editler hoşuma gidiyor.

Beğenmeyebilirsiniz ancak arkadaş gırgırına yapmış. Siz ise vuruşlar o kadar iyi değil, edit pek olmamış gibi yorum yapınca ciddiye aldığınızı söyledim. Beğenip beğenmemek size kalmış tabii ki. Arkadaş ESL Fragmovie yapmamış sonuçta.

Aynı pozisyondan attığın 3 ortalama headshot'ı gereksiz abartmışsın. Büyük ihtimalle ortalama bir oyuncunun o rütbede kolay atabileceği vuruşlar zaten.

Millet AK-47 ile kill alamadan round bitiriyor, burda deagle ile 3 kill e normal diyor. Hocam eline sağlık belki şans belki yetenek ama nice. Edit konusunda da seslerin yerine müzik koyup kill'ler arasına animasyon eklersen belki daha estetik olabilir. Küçük bir tavsiye

Anlamadım yani o kadar epik vuruşlar yok ki, edit de değil zaten sadece arkaya ses efekti eklenmiş. Video başlığı da garip olmuş bana kalırsa.

Şahsen sizin o "epik vuruşlarınızı" merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…