Ufak bir CS:GO editi

Arkadaş "nasıl olmuş?" diye sormuş ben de bana göre nasıl olduğunu söyledim. Ciddiye aldım diye yorum yapan kişiler olmuş, eğlencesine olsa bile beğenmedim yani n'apayım :D? Emeğine sağlık ama illa beğenmeyen kişiler çıkacak bu kadar "ciddiye" almanıza gerek yok :)
Diyen arkadaşlar sana "neden beğenmedin" demedin ki, ciddi bir edit olmadığını dile getirdi.
Her neyse, yorumlarınız için sağolun, arada böyle absürt editler hoşuma gidiyor. :D

Arkadaş "nasıl olmuş?" diye sormuş ben de bana göre nasıl olduğunu söyledim. Ciddiye aldım diye yorum yapan kişiler olmuş, eğlencesine olsa bile beğenmedim yani n'apayım :D? Emeğine sağlık ama illa beğenmeyen kişiler çıkacak bu kadar "ciddiye" almanıza gerek yok :)

Beğenmeyebilirsiniz ancak arkadaş gırgırına yapmış. Siz ise vuruşlar o kadar iyi değil, edit pek olmamış gibi yorum yapınca ciddiye aldığınızı söyledim. Beğenip beğenmemek size kalmış tabii ki. Arkadaş ESL Fragmovie yapmamış sonuçta.

Millet AK-47 ile kill alamadan round bitiriyor, burda deagle ile 3 kill e normal diyor. Hocam eline sağlık belki şans belki yetenek ama nice. Edit konusunda da seslerin yerine müzik koyup kill'ler arasına animasyon eklersen belki daha estetik olabilir. Küçük bir tavsiye :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı