UFC 5'te herkese yenilmek

Merhaba, dün ufc 5 aldım oynarım eğlenirim diye Online moduna girdim. Kaç küsur maç attım herkes beni rahatlıkla alıyor anlamadığım şekilde. Hiç maç alamadım normalde oyunları iyi oynarım. Zorlanmam pek ama bir adam geldi bir yumruk attı maç bitti. Ben millete saydırıyorum vuruyorum etki etmiyor birisi geliyor. R 3 kere vuruyor maç bitiyor. Pek anlayamadım bu oyunda bilmediğim bir şey mi var? Ben bir yumruk atana kadar 2-3 yumruk yiyorum. Hatta birisi hiç vurmadan beni yere yatırıp yendi, dalga geçer gibi. Kalkamadım yerden yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, dün ufc 5 aldım oynarım eğlenirim diye Online moduna girdim. Kaç küsur maç attım herkes beni rahatlıkla alıyor anlamadığım şekilde. Hiç maç alamadım normalde oyunları iyi oynarım. Zorlanmam pek ama bir adam geldi bir yumruk attı maç bitti. Ben millete saydırıyorum vuruyorum etki etmiyor birisi geliyor. R 3 kere vuruyor maç bitiyor. Pek anlayamadım bu oyunda bilmediğim bir şey mi var? Ben bir yumruk atana kadar 2-3 yumruk yiyorum. Hatta birisi hiç vurmadan beni yere yatırıp yendi, dalga geçer gibi. Kalkamadım yerden yardımcı olabilir misiniz?
Bahsettiklerin karakterinin dayanıklılığını(stamina) koruyamamandan dolayı gerçekleşiyor. Tavsiyem kariyer modunu bitirmeden online moda geçiş yapmaman.

Bana biraz taktik verebilir misiniz?
Kariyer modunda oynarsan gerekli taktikleri orada öğreneceksin zaten. Sana burada taktik verirsem anlaman pek mümkün olmayabilir. Vereceğim en temel taktik karakterinin dayanıklılığını(stamina) düzgün kontrol etmen olacaktır. Onun haricinde kendi dövüş stilini oluşturup kendi stilinden devam edebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı