UFC dövüşcüleri normal bir sokak kavgasında 1.95 boylu 100-110 kilo gibi kalıplı birini dövebilir mi bu sporun içinden birileri cevap verirse sevinirim.
Alır diye düşünüyorum. Sokak kavgalarında adam akıllı gard alan insan sayısı neredeyse sıfır. Ek olarak UFC dövüşçüsü olmasına gerek yok, sokak kavgalarında profesyonel bir güreşçi bile galip gelebilir.
Alır diye düşünüyorum. Sokak kavgalarında adam akıllı gard alan insan sayısı neredeyse sıfır. Ek olarak UFC dövüşçüsü olmasına gerek yok, sokak kavgalarında profesyonel bir güreşçi bile galip gelebilir.
Ne alaka diyebilirsiniz ama en basit örneğini Kaan kazgan ve Savaş Cebeci kavgasında görmüştük. Eğer cidden dövüş ve kavga tekniklerine hakimseniz karşınızdaki kişinin cüssesinin çok da önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta ona nasıl yaklaşmanız gerektiğini, nasıl hamle yapmanız gerektiğini detaylıca biliyorsunuz.
UFC dövüşcüleri normal bir sokak kavgasında 1.95 boylu 100-110 kilo gibi kalıplı birini dövebilir mi bu sporun içinden birileri cevap verirse sevinirim.
Sonuç olarak dövüşte uzman birisi hocam UFC dövüşçüleri, sokak kavgasında kim olursa olsun karşıdaki kişi profesyonel dövüşçü değilse veya bıçak çekmezse UFC dövüşçüsü rahat alır.
Sonuç olarak dövüşte uzman birisi hocam UFC dövüşçüleri, sokak kavgasında kim olursa olsun karşıdaki kişi profesyonel dövüşçü değilse veya bıçak çekmezse UFC dövüşçüsü rahat alır.
Kanka UFC dövüşçüleri şok başka adamlar. Özellikle bir lhw veya hwyi sokak kavgasında tahayyül edemiyorum. Hatta en küçük siklet FW'de dövüşen 160 adamlar bile kalıplı adamları alabilir. Mesela khamzatın sokakta alamayacağı insan yok şu an(ufcdekiler dışında).sokakta isterse 2metre 110 kilo olsun khamzat 30 saniyede öldürür.