UFC dövüşcüleri vs normal insanlar

Efexx17

Centipat
Daha fazla  
UFC dövüşcüleri normal bir sokak kavgasında 1.95 boylu 100-110 kilo gibi kalıplı birini dövebilir mi bu sporun içinden birileri cevap verirse sevinirim.

Alır diye düşünüyorum. Sokak kavgalarında adam akıllı gard alan insan sayısı neredeyse sıfır. Ek olarak UFC dövüşçüsü olmasına gerek yok, sokak kavgalarında profesyonel bir güreşçi bile galip gelebilir.

Alır diye düşünüyorum. Sokak kavgalarında adam akıllı gard alan insan sayısı neredeyse sıfır. Ek olarak UFC dövüşçüsü olmasına gerek yok, sokak kavgalarında profesyonel bir güreşçi bile galip gelebilir.
Bahsettiğim kişi khamzat tarzı düşük kilo herhangi bir kural olmayan yerde ortalama 195 boyu olan 100-110 kilo birini dövebilir mi sizce

Bahsettiğim kişi khamzat tarzı düşük kilo herhangi bir kural olmayan yerde ortalama 195 boyu olan 100-110 kilo birini dövebilir mi sizce.

Ne alaka diyebilirsiniz ama en basit örneğini Kaan kazgan ve Savaş Cebeci kavgasında görmüştük. Eğer cidden dövüş ve kavga tekniklerine hakimseniz karşınızdaki kişinin cüssesinin çok da önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta ona nasıl yaklaşmanız gerektiğini, nasıl hamle yapmanız gerektiğini detaylıca biliyorsunuz.

UFC dövüşcüleri normal bir sokak kavgasında 1.95 boylu 100-110 kilo gibi kalıplı birini dövebilir mi bu sporun içinden birileri cevap verirse sevinirim.

Yumruk yumruğa UFC dövüşçüsü alır ama belli değilse 195 botlu 110 kilo olan her türlü alır.

Yumruk yumruğa UFC dövüşçüsü alır ama belli değilse 195 botlu 110 kilo olan her türlü alır.

@Aodien_yigit hocam belli değilden kastım karşıdaki kişinin delici, kesici madde ile tepki vermesi.

Son düzenleme:

@Aodien_yigit hocam belli değilden kastım karşıdaki kişinin delici, kesici madde ile tepki vermesi.

Belli değili ring dışı olarak anladım ben hocam, bıçak vs çeksede eğer elit seviye (jon jones, DC vs.) bir UFC dövüşcüsü ise zıplatır.

Kanka UFC dövüşçüleri şok başka adamlar. Özellikle bir lhw veya hwyi sokak kavgasında tahayyül edemiyorum. Hatta en küçük siklet FW'de dövüşen 160 adamlar bile kalıplı adamları alabilir. Mesela khamzatın sokakta alamayacağı insan yok şu an(ufcdekiler dışında).sokakta isterse 2metre 110 kilo olsun khamzat 30 saniyede öldürür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı