Ugg tasman giydikçe açılır mı?

Miyavtri

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Geçen hafta mağazada ugg tasmanların 39 numarasını denedim ve büyük oldu. Çalışan da 38 almamı söyledi ve sipariş ettik. Bugün geldiler ama arkası tam oturmasına rağmen önde parmaklarımı çok sıktı. 39 numara da büyük geldi ve ara bedenler yok. Sonradan açılıyorlar mı acaba, konu hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Geçen hafta mağazada ugg tasmanların 39 numarasını denedim ve büyük oldu. Çalışan da 38 almamı söyledi ve sipariş ettik. Bugün geldiler ama arkası tam oturmasına rağmen önde parmaklarımı çok sıktı. 39 numara da büyük geldi ve ara bedenler yok. Sonradan açılıyorlar mı acaba, konu hakkında bilgisi olan var mı?

Ya iade et ya da kalın çorapla evde giy açılsın.

Farklı bir konudan bahsedilmiş ve büyük ihtimalle farklı model fakat içleri aynı sonuçta. Yorumlarda biri giydikçe açıldığını söylemiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı