Uğranılan zorbalık nasıl durdurulabilir?

mehmetpasa11

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben her yerde nerede olursa olsun zorbalığa uğruyorum. Tanımadığım kişilerden, okuldan.
Bunu nasıl durduracağım? Geçen gün bana tanımadığım biri durduk yere küfür etti.

Merhaba arkadaşlar ben her yerde nerede olursa olsun zorbalığa uğruyorum. Tanımadığım kişilerden, okuldan.
Bunu nasıl durduracağım? Geçen gün bana tanımadığım biri durduk yere küfür etti.
Onlara karşılık vermen gerek. Fizikiyse fiziki, sözlüyse sözlü hatta senin şiddetin biraz daha fazla olmalı yoksa bunlar her zaman devam edecek.

Özgüveniniz sağlam olsun. Ben lise zamanımda çok maruz kaldım zorbalığa. Azıcık rahatsız olduğunuzu görsünler daha da eziyorlar. Tek çare spora gitmek hacim olarak büyümek. Lise sonda 2 3 kavga ettim anca durdu zorbalık ama ne olursa olsun kavga en son seçenek olmalı çünkü sert bir hareket yaparsın. Kafayı bir yere vurur uğraşır durursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı