Ugreen CAT 6 vs. CAT 6A

Kinomiya Takao

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle geçmiş olsun Türkiyem, Deprem bölgelerinde kurtarılmayı bekleyenlere Allah yardım etsin. Rabbim 10 ilimizde kurtarma ekiplerine güç kuvvet versin. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Allah kurtarılan kardeşlerimize şifa ve sabır versin.🤲🏻🥺
#Kahramanmaraş #Gaziantep #Hatay

Çatı katındayım. Kolidorda ki modemden duvardaki borunun içinden çatı arasına oradan da 2 farklı odaya duvar içindeki borudan CAT kablosu çekeceğim. 2 tane 10 metre toplam 20 metre CAT kablosu alacağım.
VDSL 50 Mbps kullanıyorum. Sokakta bahçemin önünde fiber var bu sene fiber bağlatmayı düşünüyorum.
@Yener K. hocamın Ugreen önerdiği cevaplar yazılar okudum.
Tüm bunları düşününce öneriniz hangi Ugreen CAT kablosu olur? Yener hocam sizden de bir öneri beklerim.

Ugreen CAT6:

Ugreen CAT6a:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-13-14-59-59-183_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-13-14-59-59-183_com.android.chrome.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2023-02-13-15-02-17-952_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-13-15-02-17-952_com.android.chrome.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Ugreen kaliteli bakır kablolar yapar. CAT6A farkı ise daha uzun mesafede belli olur. Bant genişliği daha fazla.

Ugreen kaliteli bakır kablolar yapar. CAT6a farkı ise daha uzun mesafede belli olur. Bant genişliği daha fazla.

Sağ olun yener hocam 10 metre de pek fark olmaz o zaman tek artısı biraz bant genişliği olur. Duruma göre birini alırım, ikisi de kaliteli size teyit ettirdim. :)

Ucuz olanı alın ikisi de yeterlidir.

Sağ olun kalite olarak yakın galiba dediğiniz gibi. 10 metrede pek fark olmaz yener hocam uzun menzilde fark yaratır dedi. Biraz da bant genişliği artısı var. Duruma göre birini alayım en iyisi. Ugreen adamdır.

Sağ olun yener hocam 10 metre de pek fark olmaz o zaman tek artısı biraz bant genişliği olur. Duruma göre birini alırım, ikisi de kaliteli size teyit ettirdim. :)

Sağ olun kalite olarak yakın galiba dediğiniz gibi. 10 metrede pek fark olmaz yener hocam uzun menzilde fark yaratır dedi. Biraz da bant genişliği artısı var. Duruma göre birini alayım en iyisi. Ugreen adamdır.

Merhaba hangisini aldınız? Ve ürünlerdeki biri CAT6 diğeri CAT6a giriş farkı yok değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı