Kinomiya Takao
Decapat
Daha fazla  

Öncelikle geçmiş olsun Türkiyem, Deprem bölgelerinde kurtarılmayı bekleyenlere Allah yardım etsin. Rabbim 10 ilimizde kurtarma ekiplerine güç kuvvet versin. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Allah kurtarılan kardeşlerimize şifa ve sabır versin.

#Kahramanmaraş #Gaziantep #Hatay
Çatı katındayım. Kolidorda ki modemden duvardaki borunun içinden çatı arasına oradan da 2 farklı odaya duvar içindeki borudan CAT kablosu çekeceğim. 2 tane 10 metre toplam 20 metre CAT kablosu alacağım.
VDSL 50 Mbps kullanıyorum. Sokakta bahçemin önünde fiber var bu sene fiber bağlatmayı düşünüyorum.
@Yener K. hocamın Ugreen önerdiği cevaplar yazılar okudum.
Tüm bunları düşününce öneriniz hangi Ugreen CAT kablosu olur? Yener hocam sizden de bir öneri beklerim.
Ugreen CAT6:

Ugreen CAT6a:

#Kahramanmaraş #Gaziantep #Hatay
Çatı katındayım. Kolidorda ki modemden duvardaki borunun içinden çatı arasına oradan da 2 farklı odaya duvar içindeki borudan CAT kablosu çekeceğim. 2 tane 10 metre toplam 20 metre CAT kablosu alacağım.
VDSL 50 Mbps kullanıyorum. Sokakta bahçemin önünde fiber var bu sene fiber bağlatmayı düşünüyorum.
@Yener K. hocamın Ugreen önerdiği cevaplar yazılar okudum.
Tüm bunları düşününce öneriniz hangi Ugreen CAT kablosu olur? Yener hocam sizden de bir öneri beklerim.
Ugreen CAT6:
Ugreen CAT6a:
Dosya Ekleri

Son düzenleyen: Moderatör: