Uğurcan Çakır için 36 milyon para verilmesi mantıklı mıydı?

egemen7numara

Centipat
Daha fazla  
33 milyon TL + 3 milyon bonservis?
En pahalı 7 ya da 8. kaleci transferi olmuş.

+ Donnaruma 30 milyona transfer olmuş.

Son düzenleme:
Donnaruma'ya yıllık 15 verdik yine gelmedi bonservisi de 30 falandı sanırsam. Uğurcan o kadar etmez bence. Son güne bırakırsan itelerler normaldir. Taraftar olarak beni de ilgilendirmiyor ben ödemiyorum nihayetinde.

Galatasaray'ın verdiği paralar normal değil, Manchester City bile daha az harcamış GS'den.
Osimhen 75m.
Singo 30.
Uğurcan 40.
Galatasaray değil de, Fenerbahçe verseydi:

Ali koç ve yönetimi şu an hapisteydi. Ama söz konusu GS olunca normal sayılıyor.

Galatasaray'ın verdiği paralar normal değil, Manchester City bile daha az harcamış GS'den.
Osimhen 75m.
Singo 30.
Uğurcan 40.

Ali koç ve yönetimi şu an hapisteydi. Ama söz konusu GS olunca normal sayılıyor.
Sana gelirleri sayardım da neyse.

Bu paraya gider Ederson çekerim.

Biraz geciktiniz sanki Ederson için :D

Gzy3YIIXYAAQOkO.jpg

33 milyon TL + 3 milyon bonservis?
En pahalı 7 ya da 8. kaleci transferi olmuş.

+ Donnaruma 30 milyona transfer olmuş.

Uğurcandan beklentim var açıkçası. 1 yıl oynayıp Avrupa'da satılabilecek bir kaleci.

Bu kadar para verilir mi ya? Doue bile 30 milyona olmuş. Bu paraya gider Ederson çekerim.
Uğurcan 2,7 mil maaş alırken ederson 10 mil maaş alıyor senelik. Bonservis tuzlu olsa bile maliyet bakımından Uğurcan daha mantıklı.

Osimhen 75m.
Singo 30.
Uğurcan 40.

Ali koç her sene 20 tane topçu çekip bizden fazla para harcıyor. Biz 1 mevkiyi doldurmak için 1 oyuncuya 30 verirken Ali koç o mevkiye 7-8 tane çöp alıp bizim 1 oyuncu maliyetine denk getiriyor belki daha fazladır.

Uğurcan 2,7 mil maaş alırken ederson 10 mil maaş alıyor senelik. Bonservis tuzlu olsa bile maliyet bakımından Uğurcan daha mantıklı.

Ali koç her sene 20 tane topçu çekip bizden fazla para harcıyor. Biz 1 mevkiyi doldurmak için 1 oyuncuya 30 verirken Ali koç o mevkiye 7-8 tane çöp alıp bizim 1 oyuncu maliyetine denk getiriyor belki daha fazladır.
Sence uğurcan gibi bir çöp mu almak mantıklı? Adamın UCL tecrübesi yok City'den 10 yiyeceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı