Böyle bir şey çıktı hocam. Ubuntu kurasım var. Ancak OpenSUSE'de önerildi. Hangisi en mantıklısı?
Eki Görüntüle 1993330
Bence Mint Ubuntu'dan daha iyi. Ubuntu biraz problemli özellikle son sürümü.
Böyle bir şey çıktı hocam. Ubuntu kurasım var. Ancak OpenSUSE'de önerildi. Hangisi en mantıklısı?
Eki Görüntüle 1993330
Gnome'un yapımlarından herhangi biri olabilir. Ben Gnome'u genel ad olarak söyledim.Gnome dağıtım değil ki.
OpenSUSE üstünde KDE kullanıyorum. Amacım direkt olarak MacOS olmak değil, ama kullanımı kolay bir şekilde kendime göre ayarladım. Mac'e de benziyor işte. Ekran görüntüsü paylaşayım.Hocam OpenSUSE'da özelleştirme mevcut mu? Mesela atıyorum macOS görünümü elde edebilir miyiz? Ubuntu'da vardı bu.
OpenSUSE üstünde KDE kullanıyorum. Amacım direkt olarak macOS olmak değil, ama kullanımı kolay bir şekilde kendime göre ayarladım. Mac'e de benziyor işte. Ekran görüntüsü paylaşayım.
Eki Görüntüle 1993338
Harbi Mac yapmak istersen hazır ayarları internette var.
O zaman ben OpenSUSE deneyeyim.Çoğu masaüstü ortamında Mac gibi bir görüntü yapılabiliyor. Acaba bende mi denesem bir ara.![]()
Vallahi tepeye bi' tane Android'den çıkma bar, aşağıya da otomatik gizlenen bi' pencere listesi koyuyorsun Mac oluyor.Çoğu masaüstü ortamında Mac gibi bir görüntü yapılabiliyor. Acaba bende mi denesem bir ara.![]()
Hocam aslında amacım mac değil. Modern görünmesini istiyorum.Vallahi tepeye bi' tane Android'den çıkma bar, aşağıya da otomatik gizlenen bi' pencere listesi koyuyorsun Mac oluyor.
Aaa Mac yapmışsın ama benzememiş diyenler de bu 2 maddeyi sanki Apple'ın icat ettiği çok zor bir şey sanıyorlar
Yap istersen. Kontrolleri ekranda fazla yer kaplamadan elimin altında tutup uygulama erişimini de sadece ihtiyacım olduğunda görmek için bu şekilde ayarladım ben. Memnunum.
Hocam aslında amacım Mac değil. Modern görünmesini istiyorum.
X11'den ileri gidememiş Xfce (Fareli köy) ve Lxqt vs. kullanmazsan modern olur zaten. Böyle arayüzler hiç yoksa bi' arayüz olsun diye yapılmışlar sanki. Sunucuda bir köşede kıvrılsın, varlığı yokluğu bir olsun falan diye duruyorlar.Hocam aslında amacım mac değil. Modern görünmesini istiyorum.
O yapılır. Tema yükleyerek ve simge paketleri yükleyerek. Mesla Mint Cinnamon da yükleyebiliyorsun temaları kolayca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.