UHD Graphics 630 sistemde video bile izlenmiyor

bilalcode

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım, HP ProDesk 600 G6 temel model mikro kasa bilgisayar kullanıyorum, kurumsal UHD 630 var fakat video bile izleyemiyorum, birkaç gündür bu sorun oldu, RX 580 8 GB var, onu taktım, anakarta görüntü vermedi, resmen format attım, güncel driver kurdum, aynı.

Dosya Ekleri

• 1737581989085.png
    1737581989085.png
    156,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
RX 580 taktıktan sonra kabloyu anakarttan çıkarıp ekran kartına taktınız değil mi?
hocam merhabalar konuyu yanlış açtığım için ban yedim cevap veremedim sorunumun halen devam etmekte anakartıma rx 580 taktım herhangi tepki yok direk olarak onbord ekran kartını görüyor birleşen testi yaptım yaklaşık 12 saattir bilgisayarıma tarama gerçekleştirdim video belleği işlemci m2 sdd normal ssd hiç bir şey de problem hata bulamadım ama bilgisayarım kasıyorum video dahil izleyemiyorum

Hocam merhaba konuyu yanlış açtığım için ban yedim cevap veremedim sorunumun halen devam etmekte anakartıma RX 580 taktım herhangi tepki yok direk olarak onbord ekran kartını görüyor birleşen testi yaptım yaklaşık 12 saattir bilgisayarıma tarama gerçekleştirdim video belleği işlemci M.2 SSD normal SSD hiçbir şey de problem hata bulamadım ama bilgisayarım kasıyorum video dahil izleyemiyorum

Monitörden anakarta taktığınız kablonun anakarta bağlanan ucunu çıkarın ve RX 580'in girişine takın hocam.

Monitörden anakarta taktığınız kablonun anakarta bağlanan ucunu çıkarın ve RX 580'in girişine takın hocam.
Taktiğimda tepki yok hocam voltaj var ekran kartını görmüyor sadece onbord görüyor onbord ekran kartı uhd 630 normalde onboard kullaniyordum 580 yedek idi ekran kartı bozulmuştur diye rx 580 taktım görmüyor onbord dan devam ediyor CMOS sıfırladım bios sıfırladım ama fark ettiğim bir şey var configorasyon ayarı yok yani overclok yapardik onbord kapatirdik öyle ayarlari HP computer setup da göremiyorum

Stres testi ram testi ana kart testi hepsini yaptım hatta hata bulana kadar tarama vardı onu yaptım 12 saat boyunca tarama yaptı hiç bir şey bulamadı

delircem hocalarım valla ne denediysem olmuyor ya bios da bir problem var çözemiyorum

hocam bu hatayı aldım
oyunda deneyeyim dedim

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    198,6 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı