Uhlsport kaleci eldiveni vs gripmode kaleci eldiveni

poyrzmc

Decapat
Yer
Esenyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 14100F İşlemci | MSI PRO H610M-E Anakart | AMD RADEON RX6700 XT 12 GB Ekran Kartı | LEXAR THOR 2X8 DDR4 3200MHZ Ram | CRUCİAL 500 GB P3 SSD | APACER PANTHER 240 GB SSD | EVEREST X-RACER PEAK 600W PSU | EVEREST X-RACER PEAK Kasa

Rane Twelve MK2 | Reloop Elite Mixer | JBL 305P MK2
Meslek
Turntablist/DJ
Herkese iyi akşamlar, yeni eldiven alacağımdan dolayı internette kaleci eldiveni bakıyordum. Zaten kaleci eldivenlerinin hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunu çok iyi biliyorum, ve bütçeme göre iyi olan eldivenleri buldum. 2 tane uhlsport, 4 tane gripmode eldiven bulabildim. Uhlsport eldivenlerde grip yani yapışkan özelliği bildiğime göre uzun süre dayanabiliyormuş ama gripmode eldiveni bilmiyorum. Sizce hangi eldiven alınmalı?

Uhlsport aquasoft hn:uhlsport Kaleci Eldiveni Aquasoft Hn Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Uhlsport Speed contact absoultgrip:uhlsport Futbol Kaleci Eldiveni Speed Contact Absolutgrip Hn 101126401 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Gripmode 1:Uhlsport Beyaz Eldiven Yeni & Etiketli Online Satın Al

Gripmode 2:Uhlsport Çok Renkli Kayak Eldiveni Yeni & Etiketli Online Satın Al

Gripmode 3:Uhlsport Beyaz Kayak Eldiveni Yeni & Etiketli Online Satın Al

Gripmode 4:Uhlsport Çok Renkli Eldiven Yeni & Etiketli Online Satın Al

Kaleci eldivenlerinden anlayan varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane uhlsport'dan birini al. Eğer sahanız suni çimse gripmode alıp antreman eldiveni yapabilirsin. Uhlsport'u da maçlarda kullanırsın. Latexi değerli bir eldiven, eğer suni de kullanırsan parana yazık olur.

2 tane uhlsport'dan birini al. Eğer sahanız suni çimse gripmode alıp antreman eldiveni yapabilirsin. Uhlsport'u da maçlarda kullanırsın. Latexi değerli bir eldiven, eğer suni de kullanırsan parana yazık olur.
Gripmode aldım 2 hafta oldu çok iyi ileride stadyumda oynayacağım param olursa senin dediğin gibi yapacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı