Nerden almayı planlıyorsun.Hocam yazın genelde gece kullanacağım sorun olacağını düşünmüyorum.
Hocam bu sistemide düşünceğim ama babam gaming gene zor güvendi game garaja güvenmiycek yüksek ihtimal
Nerden almayı planlıyorsun.Hocam yazın genelde gece kullanacağım sorun olacağını düşünmüyorum.
Hocam bu sistemide düşünceğim ama babam gaming gene zor güvendi game garaja güvenmiycek yüksek ihtimal
Nereden almayı planlıyorsun.
Önerdiğim Gamegaraj sistem uyguna geliyor. İkna edebilirsen monitörle birlikte bütçene uygun.Gaming gen düşünüyorum hocam.
Önerdiğim GameGaraj sistem uyguna geliyor. İkna edebilirsen monitörle birlikte bütçene uygun.
Dostum oralardan pahalıya alırsınız söyleyeyeyim malzemelerde kalitesiz olur.Hocam babam ikna olmadı biraz anlattım falan ikna olmuyor Gaming gene bile ısınmadı Media mark - vatandan almak istiyor.
Dostum oralardan pahalıya alırsınız söyleyeyeyim malzemelerde kalitesiz olur.
Alınabilir duruyor fakat anakartı 550M seçin.
İyi bari fazladan para vermemiş olursunuz. Hangi sisteme karar verdin şimdi.Hocam zaten zar zor ikna ettim almiyacağız mediamarktan![]()
İyi bari fazladan para vermemiş olursunuz. Hangi sisteme karar verdin şimdi.
Hmm bütçeniz 21K değilmiydi GameGaraj sistemden vazgeçtiniz galiba.Ultima 3060'a karar verdim hocam yanında 165 Hz monitör çekeceğim.
Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum bi sıkıntı çıkmazsa ultima 3060 Alıcam
Hmm bütçeniz 21k değil miydi GameGaraj sistemden vazgeçtiniz galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.