Neden peki ?Alinmaz. Gaming gen guvenilirdir.
Elektronik: Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 Ti sistem 22.000 TL
Fazla bir indirim degil ama Hero 5A RTX 4060 Ti 24K iken ve Hero 5A RTX 4060 20k iken 2K daha koyup Ti almak mantikli olabilir. Ve tabii bu sistemin de fiyati 24K idi ama 22K olmus. https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/www.technopat.net
Neden peki?
Hangi siteleri önerirsiniz ?Tabiki güvenilir, alabilirsin. Sistem de güzel, belki anakart güncellenebilir lakin iş görür. Ama fiyat konusunda daha uyguna bulabilirsiniz bence. Ben de 2 hafta önce Ryzen 5 5600 Gigabyte rtx 3060ti Gigabyte A520 16 ram 512 ssd sistemi 15.999tl ye aldım. Biraz daha kovalarsanız daha uyguna bulunabilir.
Hangi siteleri önerirsiniz?
Hocam çok haklısın ama pckolik hiç duymadım bi sıkıntı çıkar mı ondan endişelendimSite onemsiz, guvenilir olduktan sonra. Sistem onemli. Eger buna ragmen gidip 3060 Ti sistemi alacaksan, 2023 taptaze kart yerine 2-3 yillik karta para vereceksen, eyvallah.
Hocam çok haklısın ama PcKolik hiç duymadım bir sıkıntı çıkar mı ondan endişelendim.
Adı üzerinde şikayet var. Şikayetler yazılır. PcKolik güvenilir bir sitedir mağazaları da var zaten küçük çekmece'de. İnternetten güvenmiyorsan mağazadan alırsın İstanbul'da yaşıyorsan.
Yorumları okudun mu! Millet ürün almış, sorun çıkmış muhatap bulamıyor! Tel e cevap veren yok, verenin de bilgisi yok diyorlar. Vatan, tekno sa için de bir dünya şikayet vardır, ama ülkenin dört bir yanın da şubeleri vardır, internetten ürün alırsın sorun çıkarsa gidersin şubeye. İnternetten özellikle elektronik eşya alıyorsan muhatap bulabileceğin yerden alacaksın...Almanya'ya yı bilmem ama ülkemizdeki esnaflık malı satana kadardır...İstanbul da yaşıyor olsak oradan almasını biz debiliriz...
İsteyen istediği yerden alsın. Hadi iyi geceler...