Steam Ultimate Epic Battles Simulator 2 nasıl ucuza alınır?

Merax

Picopat
Katılım
12 Temmuz 2023
Mesajlar
250
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Ultimate Epic Battles Simulator 2 gerçekten çok almak istiyorum ama Steam'den 20 dolar verebilecek param yok. Ucuza satan bir yer var mı?
 

Sitede şöyle bir yazı var.

"Bu bir ürün anahtarı değil. Sizin için yeni bir hesap oluşturulacak ve satın alınan içerik orada olacak. Envanterinizde verilen bilgileri kullanarak bu hesaba giriş yapın. İlk kez giriş yaptıktan sonra hesap adı ve şifre gibi bilgileri değiştirebilirsiniz."

Yani size bir hesap verecekler ve bu hiçbir zaman güvenilir değildir. Tek bir mail ile hesabı geri alabilirler ve sizin paranız çöp olmuş olur.
 
Güvenilir bir satıcı fakat daha uygun fiyata Türk sitelerinde de satılıyor ama bu oyun için bir hesap satışına denk gelmedim. Bunlar size hesap olarak veriliyor bilginiz olsun yani oyun kendi steam hesabınıza geçmiyor. Çevrimiçi oynayamıyorsunuz ayrıca hesabın kalıcılığı ne kadar sürer muamma, genelde öyle durumlarda değişim yapan satıcılarda var. Korsan yerine bir alternatif kısacası. Türk sitelerinde genelde 20-30 liraya satılıyor o fiyatlar için alınabilir ama 270 liraya değmez.
 

Geri
Yukarı