GeForce NOW Ultimate siteden kaldırıldı!

ismail_reis17

Femtopat
Daha fazla  
Bende herkes gibi GeForce NOW kullanıcısıyım ama son zamanlarda yeni bir paket gündeme geldi (GeForce NOW ). Yabancı ülkelerde zaten dört bin serisi ekran kartları kullanılıyordu ama Türkiye sunucularında daha eski iki bin serisi veya daha düşük ekran kartları kullanılıyor. Sanırım fazla talep yüzünden paketi geçici olarak ya da temelli kaldırmaya karar verdiler. Ben bu konuda tam bir bilgi sahibi değilim ama şunu söylemem gerekir: Witcher 3, resident Resident Evil serisi, manor Manor Lords.

Vb. oyunları oynuyorum. Sistemim kötü olduğu için zaten paket gereği çoğu oyun 60 FPS veriyor. Ben de böylece oyunlarımı ister PC'den ister telefondan oynayabiliyorum. Bazı bazı arkadaşlar paketlerin fiyatlarına tepki göstermişler, ben de farkındayım eski PC'lere para veriyoruz ama ekmek olmuş 10 TL, asgari ücret olmuş 22.104, 67 TL. Bu nedenle bence o kadar da zamlı değil. Her neyse, dün paketi alacaktım, sabah bankaya para yatırmaya gittim. Geldiğimde siteyi açtım ve paketin kaldırılmış olduğunu gördüm. Onun yerine gece paketi getirmişler. E ben ne anladım bu işten? Bir de sizi dinlemek istedim, tavsiyeniz var mı? Sizce bu Cloud platformunu kullanmaya devam etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bir sabah bir de akşam paketi var, sabah saatinde herkes işinde gücünde olacağı için onun fiyatını bilerek düşük tutmuşlar, internet kafelere göre gene fiyatı uygun, aylık 170 TL hiçbir şey bence, 1-2 saat internet kafeye gittiğinizde saatliği 30 TL'den açıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı