GeForce NOW Ultimate siteden kaldırıldı!

Ben 4080 olanını bir denemek istiyorum hangi paketi almam gerekli?
Ultimate versiyonu.

O kadar boş bir şey ki anlatamam sana. Neden denemeden yorum yapıyorsunuz? Az önce Epic'in bedavaya verdiği Hot Wheels oyununu bir tıkla oynadım. 2 el yarış attım. Muhtemelen hala indiriyor olacaktım boşu boşuna da HDD'de duruyor olacaktı.

@recepbal1 şunu da söyleyeyim eğer 4K monitörün yoksa, 4K takıntın da yoksa 4080 sistem şu an gereksiz çünkü her oyunu 2080'li sistemler ultra ayarda 1080P RTX açık şekilde verebiliyor.

@KaraKartalw düzgün bir sisteminiz varsa bilemem de benim düzgün sistemim yok maalesef şu anlık verebilecek param da yok bu sistemi alacak gibiyim.
İlk önce bir ücretsiz versiyonunu dene 1 saatlik olanını. Bir bak nasıl internetin kaldırıyor mu diye. Burada internet hızı önemli değil önemli olan stabil internetin olsun. Ben 16 Mbps ile oynarken arkadaşım 70 Mbps civarlarında internet ile oynayamıyordu çünkü sürekli interneti kopuyordu. Daha sonra çözdü o sorunu. Bir dene bir saatliği denedikten sonra dediğim gibi 4K monitörün yoksa 4080'li sistem almana gerek yok. Emin ol Performance olan baya yeterli, her oyunu ultrada RTX açık bir şekilde çok rahat oynuyorsun. Daha yeni oyundan çıktım öyle diyeyim.

@KaraKartalw düzgün bir sisteminiz varsa bilemem de benim düzgün sistemim yok maalesef şu anlık verebilecek param da yok bu sistemi alacak gibiyim.

Millet bayağı aldılar 4080 paketi normal pakette güzel ben kullanıyorum sıkıntı yok gecikme çok az Ultimate ile normal paket arasındaki tek fark Witcher 3'ü utlra grafikte 120 FPS sabit oynaya bilmen olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı