poyriho
Hectopat
Daha fazla
3 ay öncesine kadar ne üniversite belliydi ne de bölüm ama en sonunda nerede okumak istediğimi buldum. Fakat bölüm olarak aklımda bazen soru işaretleri oluşuyor. İşletme, iktisat, uluslararası ilişkiler vb. hepsini araştırdım fakat hiçbiri bana göre değil onu gördüm. En sonunda uluslararası ticaret ve lojistiği buldum. Araştırınca aklıma biraz yattı ama tecrübem ve benzeri şeylerim yok.
İşin kısası: Bölüm hakkında bilgisi olan/Tecrübesi olan, mezun olmuş veya şu an bu bölümü okuyan hocalarım varsa bilgilerini ve gözlemlerinizi paylaşırsanız çok memnun kalırım.
(Bu bölümün dışında eğer olmazsa diye psikoloji okumayı düşünüyorum ama bu bölüm hakkında çok fazla olumsuz konuşan var bu yüzden 2.plana attım veya 3.)
İşin kısası: Bölüm hakkında bilgisi olan/Tecrübesi olan, mezun olmuş veya şu an bu bölümü okuyan hocalarım varsa bilgilerini ve gözlemlerinizi paylaşırsanız çok memnun kalırım.
(Bu bölümün dışında eğer olmazsa diye psikoloji okumayı düşünüyorum ama bu bölüm hakkında çok fazla olumsuz konuşan var bu yüzden 2.plana attım veya 3.)