Kendini bana kanıtlamana gerek yok dostum. Görüşümü yazdım.Birkaç güne üniversiteye gidiyorum. Dört sene sonra buraya yazacağım bakalım ne olacağım hep beraber göreceğiz reis.
Kendini bana kanıtlamana gerek yok dostum. Görüşümü yazdım.Birkaç güne üniversiteye gidiyorum. Dört sene sonra buraya yazacağım bakalım ne olacağım hep beraber göreceğiz reis.
Merhaba. Konuya daha önce mesaj gönderdiğim için bildirim geldi. Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümünde başarılar dilerim. Umarım mutlu olursunuz.Birkaç güne üniversiteye gidiyorum. Dört sene sonra buraya yazacağım bakalım ne olacağım hep beraber göreceğiz reis.
Sana kanıtlamaya çalışan da yok dostum. Ne olacağını cidden bilmediğim için göreceğiz dedim.Kendini bana kanıtlamana gerek yok dostum. Görüşümü yazdım.
Teşekkürler.Merhaba. Konuya daha önce mesaj gönderdiğim için bildirim geldi. Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümünde başarılar dilerim. Umarım mutlu olursunuz.
Üniversite ortamı nasıl hocam bölüm hakkındaki fikirlerini belirtir misin?Birkaç güne üniversiteye gidiyorum. Dört sene sonra buraya yazacağım bakalım ne olacağım hep beraber göreceğiz reis.
Ortam olarak hiç iyi değil, zaten beklediğim üniversite de gelmedi girdiğim sene talep çok olunca puanlar üste çıktı baya. Tabii ortamdan kasıt ne olduğuna bağlı ve kim olduğuna bağlı değişir o yüzden çok bir şey demem doğru olmaz ama ben üniversitemden ve ortamından memnun değilim. Bölüm hakkında iş olanağını sorarsan da mesela babamın bir tanıdığı var Tuzla'da işletmeleri falan var sanırım, bölümümü söylediğimde iş teklifi bile verdi mezun olunca adam hala yaşarsa çalışmaya giderim belkiÜniversite ortamı nasıl hocam bölüm hakkındaki fikirlerini belirtir misin?
Güzel yorumunuz için sağolun hocam bi mahsuru yoksa hangi üniversitede okuduğunuzu da söyleyebilir misiniz?Ortam olarak hiç iyi değil, zaten beklediğim üniversite de gelmedi girdiğim sene talep çok olunca puanlar üste çıktı baya. Tabii ortamdan kasıt ne olduğuna bağlı ve kim olduğuna bağlı değişir o yüzden çok bir şey demem doğru olmaz ama ben üniversitemden ve ortamından memnun değilim. Bölüm hakkında iş olanağını sorarsan da mesela babamın bir tanıdığı var Tuzla'da işletmeleri falan var sanırım, bölümümü söylediğimde iş teklifi bile verdi mezun olunca adam hala yaşarsa çalışmaya giderim belkiOnun haricinde çoğu kişi iş olanağının olduğunun ve güzel bir bölüm olduğunun kanaatindeler. Dil bildikten sonra gerisinin geleceğini söylüyorlar. Ders olarak ilk dönem klasik İİBF dersleri (iktisat, işletme, muhasebe vs.) aldık, sonraki dönemlerde bölümümüzle alâkalı olan derslere başladık. Benim umudum var, ancak burada önemli olan kendini de geliştirebilmek. Dil bilmediğin sürece ve ne bileyim CV'in dolu dolu olmadıkça sanırım klasik işsiz işletme mezunlarından çok farkın kalmaz. Tabii bu biraz sadece Uluslararası Ticaret için geçerli olabilir, işin içinde lojistik de olduğu için diğer işsiz kalınan bölümlerden kendini ayırıyor lojistik her yerde geçerli bir şey olduğu için en az uluslararası ticaret kadar önemli diye düşünüyorum. Her halükârda kendini geliştirmen ve yabancı dil bilmen kesin şart diyebilirim tabii. İleride görüşlerim değişedebilir, ilk sene anca bitti sonuçta.
Trabzon. Burada yeni açıldı bu bölüm. Bunun da etkisi var tabii.Güzel yorumunuz için sağolun hocam bi mahsuru yoksa hangi üniversitede okuduğunuzu da söyleyebilir misiniz?
bu bölümü düşünüyorum güncel fikirleriniz nedir fikirleriniz değişti mi?Ortam olarak hiç iyi değil, zaten beklediğim üniversite de gelmedi girdiğim sene talep çok olunca puanlar üste çıktı baya. Tabii ortamdan kasıt ne olduğuna bağlı ve kim olduğuna bağlı değişir o yüzden çok bir şey demem doğru olmaz ama ben üniversitemden ve ortamından memnun değilim. Bölüm hakkında iş olanağını sorarsan da mesela babamın bir tanıdığı var Tuzla'da işletmeleri falan var sanırım, bölümümü söylediğimde iş teklifi bile verdi mezun olunca adam hala yaşarsa çalışmaya giderim belkiOnun haricinde çoğu kişi iş olanağının olduğunun ve güzel bir bölüm olduğunun kanaatindeler. Dil bildikten sonra gerisinin geleceğini söylüyorlar. Ders olarak ilk dönem klasik İİBF dersleri (iktisat, işletme, muhasebe vs.) aldık, sonraki dönemlerde bölümümüzle alâkalı olan derslere başladık. Benim umudum var, ancak burada önemli olan kendini de geliştirebilmek. Dil bilmediğin sürece ve ne bileyim CV'in dolu dolu olmadıkça sanırım klasik işsiz işletme mezunlarından çok farkın kalmaz. Tabii bu biraz sadece Uluslararası Ticaret için geçerli olabilir, işin içinde lojistik de olduğu için diğer işsiz kalınan bölümlerden kendini ayırıyor lojistik her yerde geçerli bir şey olduğu için en az uluslararası ticaret kadar önemli diye düşünüyorum. Her halükârda kendini geliştirmen ve yabancı dil bilmen kesin şart diyebilirim tabii. İleride görüşlerim değişedebilir, ilk sene anca bitti sonuçta.
Hayır aynı.bu bölümü düşünüyorum güncel fikirleriniz nedir fikirleriniz değişti mi?
Merhaba hocam bölümü önerir misin düşüncelerin neler ?Hayır aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.