Canınızı sıkmayın lütfen.O zaman kilitlensin. Anlayacakları yok sanırım.
Din için vatanımı satmıyorum. Yeterli olur herhalde.Avrupa halkı gibi olacaksınız
Sence sadece ekran kartı fiyatları mı yüksek?Öfff vallahi ben de önemli bir şey sandım. Altı üstü ekran kartı neyin acısını çekiyorsun? Alım gücü düşük olabilir ama cidden ekran kartı fiyatı yüksek diye üzülüyorsan bence acilen destek almalısın.
Sorsan herkes şikayetçi, çözüme gelince yok abi herifler hala kapağı devlete atmanın peşinde 1930'larda kalmış sistemi savunuyor. Avrupa gibi refah yaşamak istiyorsanız önce Avrupa halkı gibi olacaksınız, tabuları bir kenara bırakacaksınız gözleme, deneye bakacaksınız.
Ikinize bağlantısını bırakacağım kitabı öneriyorum. En yakın zamanda ifadelerinizi çok daha üst bir seviyede yazmanıza olanak sağlayacak. Özellikle de ders çalışırken ekran kartı fiyatını hayal ederek epilepsi krizi geçiren arkadaş bu kitap sayesinde kendisini çok daha iyi ifade edecektir.Sorunun sadece ekran kartı olmadığını anladıklarında sorun çözülür.
Herkesin şikayetçi olup çözümü beğenmemesine. Adamlar daha da bizi fakirleştirmek için uğraşıyor.Gülen arkadaş neye gülmüş acaba?
Dostum lise biyoloji bilgilerini sıralaman sadece senin seviyeni gösteriyor. Kimse bilimsel terimleri takmıyor bile.Dostum galiba ben bir prokaryot hücre ile konuşuyorum çünkü zekası belli bir seviye üzerinde olan her türlü mahlukat bunu anlayabilir. Orada bahsettiğim şey arkadaşın ülkenin alım gücünden yakarışı değil, ekran kartı fiyatı yüzünden kendisinin de belirttiği gibi feryat figan ders çalışmayı bırakıp ağlaması. Ve bunun tıpta da çeşitli tanımları bulunuyor. O yüzden bu tarz yorumlar yapmadan önce altmetnini de düşünmeye çalış. Twitch'de boş boş gezip devlet sınav yapınca da düşük alıp ağlamaya benzemez bu işler.
Peki, ne diyelim o zaman. Tıp kariyerinde başarılar dilerim. Hoşça kalın.Ikinize bağlantısını bırakacağım kitabı öneriyorum. En yakın zamanda ifadelerinizi çok daha üst bir seviyede yazmanıza olanak sağlayacak. Özellikle de ders çalışırken ekran kartı fiyatını hayal ederek epilepsi krizi geçiren arkadaş bu kitap sayesinde kendisini çok daha iyi ifade edecektir.
Yedi İklim Türkçe A1 Ders Kitabı
Yedi İklim Türkçe Seti Türkçe Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ders kitapları, çalışma kitapları, öğretmen kılavuz kitapları, dinleme kitapçıkları ve ses CD'lerinden oluşan "Yedi İklim Türkçe Öğretim Seti" hazırlanmıştır. Bu setler "Diller İçin Avrupa Ortak Çerçeve Metni"ndeki düzeyler ve temel yaşam...www.yee.org.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.