Umudunuzu Yitirmeyin

Ne anlatıyon be abla, gözünü sevim be abi

Ümit diyorsun haklısın ama ben yoruldum, 18 yaşında hayatımda bir şeyleri kolayca yapmak istiyorum. Bu hayaller de araba vb değil sadece arkadaşlarla rahat rahat gezmek, içmek tatile gitmek istiyorum; bi arkadaşım seçim sonuçları belli olduktan sonra "beyler benim tatile gelme işi %90 yattı daha şimdiden otobüslere zam gelir yazın ne olur bilinmez" yazdı başka bir arkadaşım ise tatil mekanına yakın olmasına yani diğeri gibi yol masrafı olmamasına rağmen "benimde artık belli değil" yazdı bende tatile burada çalışıp para biriktirip gitmeyi planlıyordum. Daha ilk saatlerde oldu bunlar. Üniversiteye gittiğimde 1+0 stüdyo bir ev ayarlamayı planlıyorum (yurt ortamı biraz bana ters ve evde misafir ağırlamak daha kolay) o bile olmayabilir artık.

Kendi hayatımda kayan dengeleri geçiyorum ana muhalefet partisi lideri hâlen daha yüzsüzce koltuğunda oturmaya devam ediyor ve sonraki seçimler için umut dileniyor. BAKIN BU SEÇİMİ AKP KAZANMADI KK KAYBETTİ ama bu adam hâla koltuğunda ve ben bu sistemden yoruldum.
Sistem değişip bu yüzsüzlere koltuk kalmazsa o zaman bende umutlu olurum ama o vakte kadar benden bu kadar.

Hak veriyorum size hocam ama şundan 5-10 yıl önce yaptığımızın şeylerin, aldığımız şeylerin şimdi hedef veya hayal olması aşırı saçma geliyor. Zaten isyanımız, söylenişimiz bireysellikten çok toplumsal. Refah seviyemiz yükseleceğine düşüyor. Orta direkt veya varlıklı dediğimiz insanların bile belini büktü benim çevremde bu ekonomik durum. Gariban dediğimiz kesme Allah sabır versin diyecek bir şey yok bu saatten sonra.

Kaçın! Türkiye' den va Matrix' den. Ondan sonra ülkelerin dik kafalılar tarafından yönetilmesi başkalarının sorunu olur.

Kimse polyanna değil kusura bakma

Bitti hocam dün yazdığımı geri alıyorum. bu ülkeden bir cacık olmaz. Allah hepimize sabır versin zor günler bekliyor.

Kesinlikle haklısın. Şahsen sağlık - enerji - para üçlüsüne sahipken ülke ekonomik şartlarının ister istemez hayat kalitemi aşağıya çekmesinden aşırı rahatsızım ama durum bu.

Çok güzel yazmışsınız, her noktanıza katılıyorum. AKP'liler de ifadeler kısmında kendini çok güzel belli etmiş. Olsun biz sizin gibi ayrıştırıcı değil kucaklayıcı olacağız.
Depremzedelere yaptığınız gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…