Unable to launch GTA5.exe due to a lack of privileges

RouTe

Centipat
Oyunu Steam üzerinden aldım ama bir türlü oyuna giremedim. Tekrar silip tekrar yükledim yine sorun çözülmedi. Launcher hatası alıyorum GTA5.exe bulanamadı diyor. Steam üzerinden dosyaların bütünlüğünü doğrulamada yaptım bir sorun gözükmedi. Rockstar Games tekrar yükledim sildim hiçbir şekilde giremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar dediklerinizi deneyeceğim bilgi vereceğim teşekkür ederim. Orijinal Windows kurulu C++ ve Direcxt en güncel. Habire güncelleme yapıyorum. Ekran kartı da dahil Steam kendi yüklüyor ben hiçbir şeye dokunmadım.Sorunu hala çözmüş değilim

Son düzenleme:
Tamam deniyorum bilgi vericem, malesef olmadi
Oyun dizinine erişmesi engelleniyor bir şekilde. Bir antivirüs ya da güvenlik duvarı gibi. Sosyal kulübü kaldırın ve GTA V'deki bütünlük dosyalarını doğrulayın. Gerekirse oyunu tekrar kurun. Eğer Rockstar games üzerinde ki hesabınızda bir doğrulama hatası ya da yasak almadıysanız. Çoklu oturumlar ve hileler yüzünden bu tür bir arayüz ve güncelleme getirlmiş olmalı.

İnan herşeyi denedim. Oyunu zaten tekrar geri yükledim acaba sorun mu var diye büyük ihtimal en son dediğin cümle ''Çoklu oturumlar ve hileler yüzünden bu tür bir arayüz ve güncelleme getirlmiş olmalı. ''
Yoksa orjinal oyun inan offline bile giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnan herşeyi denedim oyunu zaten tekrar geri yükledim acaba sorun mu var diye büyük ihtimal en son dediğin cümle ''Çoklu oturumlar ve hileler yüzünden bu tür bir arayüz ve güncelleme getirlmiş olmalı. ''
Yoksa orjinal oyun inan offline bile giremiyorum
Bugünlerde launcher hatası alan çok kişi var, sorunun o taraflı olabileceğini de göz önünde bulundurmak lazım. Levent arkadaşımızın da bıraktığı Rockstar Games Customer Support
Bir geri bildirim yapmakta fayda var. Ayrıca mail ve hesap güvenliğinizden emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı