Unc0ver 6.0 Jailbreak Çıktı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.912
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Unc0ver 6.0 Jailbreak

Unc0ver 6.0 jailbreak, iPhone 12 serisi için de çalışan ilk araç olmasıyla öne çıkıyor. Unc0ver ekibi tarafından iOS 14 ile iOS 14.3 arasındaki sürümlerde çalışan bir jailbreak sonunda yayınlandı. Ayrıca yeni sürüm iPhone 6s ile iPhone 12 serisi arasındaki tüm modeller için de desteğe sahip. Yani Unc0ver 6.0 jailbreak aracı ile artık iPhone 12 serisini […]

Devamı: Unc0ver 6.0 Jailbreak Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Ben bu konuları bilmiyorum. Daha önce hiç Jail Break denemedim. Cihazı garanti dışı bırakmaz mı?
Zarar vermez mi? Ne işe yarıyor?

Garantiye vereceğin zaman restore edersen bir şey olmaz. Hatta Jailbreak aktifken garantiye vereni gördüm.

Zarar vermez kesinlikle. iOS 8'den beri kullanıyorum.

Çok çok iyi işlere yarıyor. Her türlü özelleştirmeye yarıyor jailbreak. Bir mağaza geliyor bu işlem ile ve indirerek özelleştiriyorsun. Aklına gelen gelmeyen her şeyi yapabilirsin.
 
Yıllardır Jailbreak ile uğraşan birisi olarak bıraktım artık bu işleri. Eski tadı vermiyor Jailbreak. O İOS 6 zamanlarında ki tat kalmadı. Apple zaten JB'de ne var ne yok hepsini getirdi İOS'un yeni sürümleri ile.
 
Tam da Apple gibi bir firmadan beklenen bir hareket ancak Jailbreak işlemi geri alınabilir.
Yanlış bir ifade olduğunu düşünüyorum. Jailbreak tam karşılığı olmasa da Android'deki Root'a benzeyen bir işlem(ki Root da garanti dışı bırakıyor) ve Cydia üzerinden yüklenen Tweakler'in hiçbirisi Apple'ın denetiminden geçmiyor. Dolayısı ile Apple her şirketin yapacağı gibi cihazlarına güvenilir kaynaklar dışından yazılımsal araçlar indirip sonra da kendi cihazlarına hasar veren kullanıcılara garanti sağlamıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı