E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar Uncharted 3'ü oynamak istiyorum ancak PS3'üm yok maalesef. Bir yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2020
KS KS E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Ağustos 2020 #21 160634 dedi: Değişmediyse 1 hafta deneme süresi var. 1 hafta bedava oynayabilirsiniz. PS Now kullanmak için DualShock 4 lazım. Genişletmek için tıkla... DS3 le oynayacaktım. Neyse hayal olarak kalacak gibi bu. Artı 0 Eksi
160634 dedi: Değişmediyse 1 hafta deneme süresi var. 1 hafta bedava oynayabilirsiniz. PS Now kullanmak için DualShock 4 lazım. Genişletmek için tıkla... DS3 le oynayacaktım. Neyse hayal olarak kalacak gibi bu.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.436 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #22 ExecutioneR_ dedi: DS3 le oynayacaktım. Neyse hayal olarak kalacak gibi bu. Genişletmek için tıkla... Bazı programlar ile DS4 olarak gösterip oynanabiliyor galiba. Uğraşmanız lazım biraz. ExecutioneR_ dedi: DS3 le oynayacaktım. Neyse hayal olarak kalacak gibi bu. Genişletmek için tıkla... @ExecutioneR_ Düzeltme yapmak istedim. Siz PS3 oyunu oynayacağınız için direkt DS3 takıp oynayabilirsiniz. DS4 dokunmatik kısmı çoğu kontrolcüde olmadığı için bazı oyunlarda sıkıntı çıkartıyordu. Son düzenleme: 4 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
ExecutioneR_ dedi: DS3 le oynayacaktım. Neyse hayal olarak kalacak gibi bu. Genişletmek için tıkla... Bazı programlar ile DS4 olarak gösterip oynanabiliyor galiba. Uğraşmanız lazım biraz. ExecutioneR_ dedi: DS3 le oynayacaktım. Neyse hayal olarak kalacak gibi bu. Genişletmek için tıkla... @ExecutioneR_ Düzeltme yapmak istedim. Siz PS3 oyunu oynayacağınız için direkt DS3 takıp oynayabilirsiniz. DS4 dokunmatik kısmı çoğu kontrolcüde olmadığı için bazı oyunlarda sıkıntı çıkartıyordu.