Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 28 Ekim 2022 #1 RAM 2x8 Ekran kartı rx 6600 xt Anakart msı mag b550 tomahawk İşlemci r5 3600 Oyunun giriş ekranına geldikten sonra hata vermeden oyundan atıyor. Steam'dan indirmiştim oyunu. Oyun dosyalarını doğruladım hala atmaya devam ediyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Oyunun giriş ekranına geldikten sonra hata vermeden oyundan atıyor. Steam'dan indirmiştim oyunu. Oyun dosyalarını doğruladım hala atmaya devam ediyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
KS KS Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 19 Temmuz 2023 #51 OraletV1 dedi: Hocam yapıyorum fakat bir farklılık olmuyor aynı yerde kendiliğinden kapanı verıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü vardı onu bulamadım. Artı 0 Eksi
OraletV1 dedi: Hocam yapıyorum fakat bir farklılık olmuyor aynı yerde kendiliğinden kapanı verıyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümü vardı onu bulamadım.
O OraletV1 Centipat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #52 Özgür Adam dedi: Başka bir çözümü vardı onu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmaya çalıştığın için minnetarım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Özgür Adam dedi: Başka bir çözümü vardı onu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmaya çalıştığın için minnetarım teşekkürler.